skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf

Specialistische reiniging door ons schoonmaakbedrijf regio Uden

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf in Uden dat u kan helpen met diverse werkzaamheden op het vlak van specialistische schoonmaak? ChemDry Wouters staat voor u klaar. Of het nu gaat om tapijtreiniging of gevelreiniging (graffiti verwijderen), wij hebben de benodigde kennis in huis om u van dienst te kunnen zijn in Uden. Daarnaast is ons schoonmaakbedrijf ISO 9001 gecertificeerd en onze werknemers hebben het VCA-certificaat behaald. U bent bij ons dan ook verzekerd van kwaliteit en veiligheid.

Hulp nodig bij specialistische reiniging in Uden?

U kunt niet alleen terecht bij ons schoonmaakbedrijf in Uden voor standaard schoonmaakdiensten, zoals glasbewassing en vloerreiniging, maar wij bieden u ook hulp bij specialistische reiniging. U kunt ChemDry Wouters tevens inschakelen om graffiti te verwijderen of het herstellen van waterschade. Ook kan ons schoonmaakbedrijf u met het schoonmaken van uw terras, parkeerplaats of straat helpen. Wij beschikken over speciale straatreinigingsmachines, waarmee wij uw straat of parkeerplek kunnen reinigen zonder deze te beschadigen of het zand tussen de klinkers weg te halen. Daarnaast bieden wij u in Uden ook een calamiteitenservice. Onze medewerkers zijn 24 uur bereikbaar in geval van nood.

De voordelen van ons schoonmaakbedrijf

Voor het schoonmaken van uw kantoor- of bedrijfspand in Uden kunt u ook een ander schoonmaakbedrijf inschakelen. Wij van ChemDry Wouters begrijpen dat. Daarom doen wij als schoonmaakbedrijf in Uden graag dat beetje extra voor u. U profiteert bij ons van:

 • Meer dan 20 jaar ervaring en kennis in het vak
 • Van meubelreiniging tot gevelreiniging, u vindt bij ons een ruim dienstenpakket
 • Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit
 • U vindt bij ons aantrekkelijke tarieven die we vooraf met u doornemen
 • In geval van calamiteiten staan wij 24 uur per dag voor u in Uden klaar

Neem contact met ons op  Vragen over onze schoonmaakdiensten? Neem contact op

  Onze medewerkers staan graag voor u klaar, wanneer u meer informatie wilt over ons schoonmaakbedrijf en onze werkzaamheden. U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen. Stel ons al uw vragen over graffiti verwijderen, gevelreiniging of meubelreiniging. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0481 450 900. Een e-mail stuurt u naar info@chemdrywouters.nl of vult u direct het contactformulier op onze website in. U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord op uw vraag. Wat kan ons schoonmaakbedrijf in Uden voor u doen?

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken