skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf

Profiteer van 20 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een specialistisch schoonmaakbedrijf dat bij u in Renkum aan de slag gaat? Dan kunt u terecht bij de experts van Chem-Dry Doornenbal. Profiteer van onze ruim 20 jaar ervaring in het grondig reinigen van bedrijfs- en kantoorpanden. Zo komen wij bij u in Renkum onder andere langs voor:

  • het grondig reinigen van vloeren
  • meubelreiniging op kantoren
  • het schoonmaken van zonnepanelen
  • het verwijderen van graffiti
  • gevelreiniging

Dit is slechts een kleine greep uit de verschillende services die wij bij u in Renkum leveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op, en laat door ons uw pand in Renkum weer brandschoon maken voor een scherpe prijs!

Specialistische reiniging van vloeren

Een van de werkzaamheden waar wij van Chem-Dry Doornenbal ons in gespecialiseerd hebben, is het grondig schoonmaken van alle soorten vloeren. Een wekelijkse schoonmaak van de vloer met een stofzuiger en een dweil is immers niet genoeg wanneer u er optimaal van wilt genieten. Door de specialistische schoonmaak een a twee keer per jaar aan een schoonmaakbedrijf over te laten, zullen de vloeren er niet alleen veel mooier uitzien, maar u verlengt tevens de levensduur. Als schoonmaakbedrijf hebben wij jarenlange ervaring met veel typen vloeren, waaronder:

  • hout
  • siergrind
  • natuursteen
  • linoleum
  • PVC

Schoonmaken met de koolzuurmethode

Ook voor een grondige schoonmaak van uw tapijt kunt u bij ons terecht. Dit doen wij door middel van een speciale techniek genaamd de koolzuurmethode. Door deze techniek is het tapijt niet alleen in een mum van tijd weer schoon, maar het droogt ook veel sneller op. Binnen 1 a 2 uur is het tapijt volledig droog. Dit vermindert de bacterievorming. Ook kunt u het tapijt in Renkum meteen door ons schoonmaakbedrijf laten impregneren. Dit zorgt ervoor dat het tapijt vuil en water afstoot en op die manier langer schoon blijft.

schoonmaakbedrijf renkum

Reiniging van meubilair door een specialistisch schoonmaakbedrijf

Heeft u het meubilair in uw bedrijfspand al eens grondig laten reinigen door een schoonmaakbedrijf? Zo worden vlekken en onfrisse geurtjes uit het meubilair verwijderd. Ook gaat het meubilair langer mee op deze manier. Net als bij het reinigen van tapijten gebruiken we een speciale techniek die de snelle droogtijd mogelijk maakt. Nieuwe bacteriën worden minder snel aangemaakt en er blijven geen poeder- of zeepresten achter. Net als bij het tapijt kunt u tevens het meubilair laten impregneren.

Neem contact met ons op    Een vrijblijvende offerte

    Wanneer u meer wilt weten over de services die wij als schoonmaakbedrijf in uw pand in Renkum, of wanneer u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0481 450 900 of door een mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl. Maak van schoonmaakbedrijf Chem-Dry Doornenbal uw partner voor een grondige schoonmaak van uw pand in Renkum!

    Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

    Back To Top
    Bel ons
    Mail ons
    Afspraak maken