skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf

Profiteer van jarenlange ervaring

ChemDry Wouters is reeds jarenlang actief als schoonmaakbedrijf in Nijmegen. Wij beschikken over gespecialiseerde schoonmaakapparatuur en -middelen. Daarmee blijven zaken als vloeren, gevels, tapijt en meubels hun nieuwe uitstraling behouden. Tot onze klanten rekenen wij dan ook vooral gemeenten, bedrijven, scholen en andere instellingen. Organisaties die een schone omgeving waarderen met oog op goed onderhoud van meubilair, schilderwerk, vloeren en meer kiezen al jaren voor schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters in Nijmegen.

Werkzaamheden ChemDry Wouters

Als schoonmaakbedrijf bieden wij een scala aan schoonmaakdiensten. U kan ons inschakelen voor specialistische reiniging van publieke ruimtes, sanitaire ruimtes, keukens en bijzondere vloeren en gevels in Nijmegen. Ook tapijtreiniging behoort tot de mogelijkheden, waar onze schoonmaakmethode uitermate geschikt voor is. Met onze unieke methode blijft uw tapijt namelijk langer goed. Bovendien bevordert dit de luchtkwaliteit van kantoren enorm. Ook meubels, waaronder bureaustoelen, maken wij grondig schoon. Wij hebben daarvoor speciale meubelreinigingsmachines. Dankzij onze schoonmaaktechnieken maken wij echt grondig schoon en ziet uw ruimte en interieur er weer zo goed als nieuw uit.

Vloeronderhoud van diverse vloeren

Eén van de diensten die wij verrichten is vloeronderhoud. Hierbij maakt het niet uit wat voor vloer u heeft, want wij kunnen iedere vloer onderhouden. En hierbij bedoelen wij niet het dagelijkse onderhoud, zoals stofzuigen of vlekken verwijderen met een dweil, maar gespecialiseerd vloeronderhoud met speciale middelen. Hiermee wordt uw vloer niet alleen goed schoongemaakt, maar worden ook kleine beschadigingen hersteld, zodat uw vloer er weer als nieuw uitziet. Het voordeel hiervan is dat u de levensduur van uw vloer verlengt. Ook werpt een frisse vloer schone blikken. Wij kunnen zelfs hardnekkig vervuilde vloeren weer schoon krijgen. Vloeren zoals:

Uw partner voor specialistische reiniging

Wij zijn uw partner voor specialistische reiniging. Of u nu een schoonmaakbedrijf in Nijmegen nodig heeft voor vloeronderhoud, tapijt– of meubelreiniging, gevelreiniging of ander specialistisch werk, wij doen het allemaal voor u. Zo kunt u ons ook inschakelen voor glasbewassing, graffiti verwijderen, calamiteitenreiniging, straatreiniging, reiniging parkeerdek, reinigen van fabriekshallen of glasbewassing van cruiseschepen. Onze werkzaamheden gaan heel divers en gaan verder dan de standaard schoonmaakwerkzaamheden.

Graffiti verwijderen

Het belang van schoonmaken door een schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Iedereen kan schoonmaken. Maar als u echt wil dat uw woning of bedrijfspand goed gereinigd wordt, kunt u hier beter een schoonmaakbedrijf in Nijmegen voor inschakelen. Wij maken namelijk gebruik van een unieke reinigingsmethode, waarmee wij ieder pand tot in de kleinste hoeken schoon kunnen krijgen. Wij passen onze reinigingsmethode toe met de hoogste servicegraad. Uw opdracht voeren wij met de grootste zorg uit. Daarbij kunt u ook een onderhoudscontract bij ons opstellen, volledig gebaseerd op uw behoeften. Wij komen dan wanneer u wilt langs voor onderhoud, zodat uw woning of bedrijfspand niet alleen schoon wordt, maar ook schoon blijft. Wij zorgen ervoor dat alles snel weer in optima forma is. Schakel dus snel dit schoonmaakbedrijf in Nijmegen in en uw woning of bedrijfspand ziet er binnen de kortste keren weer als nieuw uit!

Voordelen van dit schoonmaakbedrijf in Nijmegen

Wij zijn het schoonmaakbedrijf dat in Nijmegen woningen en bedrijfspanden schoonmaakt en schoonhoudt. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijk advies en een minimale verstoring voor u tijdens onze werkzaamheden. Wij zijn in staat om elke opdracht efficiënt en vakkundig uit te voeren. Alle middelen die wij gebruiken tijdens het schoonmaken van uw woning of bedrijfspand in Nijmegen zijn veilig voor kind en dier. Bovendien maken wij bij u schoon tegen een zeer aantrekkelijk budget.

Efficiënt en voordeliger uit dan u denkt

ChemDry Wouters pakt schoonmaak anders aan. Wij investeren in apparatuur, waardoor we schoonmaak en reiniging sneller, grondiger en uiteindelijk vaak ook voordeliger kunnen uitvoeren dan een “gewoon” schoonmaakbedrijf in Nijmegen. Tapijten, gordijnen en vloeren worden gereinigd op een manier dat zij weer “als nieuw” ogen. Wij doen dat beter. U verlengt bovendien de levensduur met vele jaren dankzij onze schoonmaakmethode. Op verschillende manieren dragen wij zo bij aan lagere schoonmaak- en interieurkosten en bovendien een schone en veilige omgeving met een nette uitstraling voor uw relaties.

Neem contact met ons op  Vraag een offerte aan bij ChemDry Wouters

  Wij brengen graag een vrijblijvende offerte uit voor uw schoonmaakwerkzaamheden. Dat kan naast de inzet zijn van uw huidige schoonmaakbedrijf in Nijmegen voor werkzaamheden die om specialistische kennis vragen. Of in de plaats van uw huidige schoonmaakbedrijf in Nijmegen waarbij onze specialistische mogelijkheden onderdelen vormen van een volledig schoonmaakpakket. Vul uw gegevens in op het formulier of bel 0481 450 900 voor meer informatie! U kunt ook een e-mail sturen naar info@chemdrywouters.nl.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken