skip to Main Content

Uw partner in specialistische reiniging

Heeft u een schoonmaakbedrijf nodig voor uw bedrijfspand in Millingen aan den Rijn? ChemDry Wouters is uw partner in specialistische reiniging. Wij verzorgen uw gehele bedrijfspand, van de vloer tot uw buitengevel. Want niets is natuurlijk zo fijn als een stralend kantoor! Geen klus is ons te groot en we staan graag voor u klaar in Millingen aan den Rijn. Meer weten? Neem telefonisch contact met ons op, of vraag uw gratis offerte direct aan via onze website.

Een ervaren en milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf

Behalve zeer ervaren, zijn wij ook een uiterst milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf. Wij werken namelijk met schoonmaakmiddelen op basis van koolzuur, die zowel effectief en hygiënisch zijn als pH-neutraal. Uw bedrijfsomgeving in Millingen aan den Rijn is daarmee niet alleen schoon, maar ook veilig voor kinderen en dieren. Zo houden wij bij ChemDry Wouters onze ecologische voetafdruk minimaal. Kiest u voor ons in Millingen aan den Rijn, dan maakt ook u een verantwoorde keus met een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf.

Wij laten uw kantoor stralen

Wilt u uw kantoor of bedrijfspand in Millingen aan den Rijn weer laten stralen als nieuw? Kies dan voor regelmatig onderhoud door een professioneel schoonmaakbedrijf. ChemDry Wouters reinigt al uw vloeren, meubels, ramen en meer. Wij hebben de juiste kennis in huis. U kunt ook bij ons terecht voor waterschade herstel, het kristalliseren van marmer en calamiteiten services. Uw kantoor in Millingen aan den Rijn is hoe dan ook in goede handen bij ChemDry Wouters.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Daarom kiest u voor Chemdry Wouters

Bij ChemDry Wouters werken wij met onze eigen milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Zo kunnen wij u altijd kwaliteit garanderen. Hierom kiest u nog meer voor ons:

 • Wij zijn uw expert in specialistische reiniging
 • Wij garanderen een minimale verstoring van uw eigen werkzaamheden
 • U kunt bij ons ook terecht voor persoonlijk advies
 • Wij zorgen voor een nette afwerking
 • Een gratis offerte op maat

Uw specialistisch schoonmaakbedrijf in Millingen aan den Rijn

Heeft u in Millingen aan den Rijn een allround specialistisch schoonmaakbedrijf nodig? ChemDry Wouters is al sinds 1991 expert in het specialistisch reinigen van kantoren en bedrijfspanden. Wij voeren zowel alledaagse als eenmalige schoonmaakwerkzaamheden uit. Hieronder vindt u een aantal diensten van ons schoonmaakbedrijf op een rij:

 • Meubelreiniging
 • Reiniging van vloeren en tapijten
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Zonnepanelen schoonmaken
 • Graffiti verwijderen
 • Waterschadeherstel

Vraag direct een gratis offerte aan

Wilt u ook graag een schone en gezonde werkplek in Millingen aan den Rijn? Kies dan voor ChemDry Wouters. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf voor al uw dagelijkse of eenmalige schoonmaakwerkzaamheden. Bel ons via 0481-450900. Ook kunt u mailen via info@chemdrywouters.nl. Of gebruik het contactformulier op onze website. Wij stellen zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor uw op.

Neem contact met ons op  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken