skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf-kesteren

Hulp van ons schoonmaakbedrijf in Kesteren?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Kesteren dat u kan helpen bij verschillende schoonmaakwerkzaamheden? Dan zijn wij van ChemDry Wouters uw adres. U vindt bij ons verschillende diensten onder één dak. Voor u betekent dat u maar één bedrijf hoeft in te schakelen in Kesteren voor bijvoorbeeld gevelreiniging en meubelreiniging. Daarnaast biedt ons schoonmaakbedrijf ook een calamiteitenservice. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar om u te helpen bij noodgevallen, zoals overstromingen en lekkages.

Profiteer van meer dan 20 jaar ervaring

ChemDry Wouters is al sinds 1991 actief als schoonmaakbedrijf. Wij mogen ons dan ook met recht dé expert op dit gebied noemen. Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u bij verschillende werkzaamheden helpen in Kesteren. Zo helpen wij u graag bij tapijtreiniging en ook het schoonmaken van uw meubels nemen wij u graag ook uit handen. Met onze meubelreiniging zorgt u er niet alleen voor dat uw meubels er weer als nieuw uitzien, maar u verlengt ook de levensduur. Tevens kunnen wij verschillende vormen van specialistische reiniging voor u uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld bij ons schoonmaakbedrijf in Kesteren terecht voor het impregneren en reinigen van uw gevel, maar ook kunnen wij graffiti verwijderen.

Vloerreiniging voor diverse vloeren

Vloeronderhoud is noodzakelijk om de conditie van uw vloeren optimaal te houden. Het echter wel belangrijk om hiervoor de juiste middelen te gebruiken. Ons schoonmaakbedrijf heeft de benodigde kennis in huis om diverse vloeren schoon te maken zonder deze te beschadigen. Zo bent u in Kesteren bij ons aan het juiste adres voor vloerreiniging van de volgende vloeren:

 • Siergrind
 • Sanitaire vloeren
 • Pvc
 • Marmoleum
 • Hout

Bovenstaande zijn maar een paar van de vloeren die ons schoonmaakbedrijf voor u kan schoonmaken in Kesteren. Wanneer u hierover meer wilt weten, neemt u dan contact op.

Neem contact met ons op  Benieuwd geworden?

  Wilt u graag meer informatie over hoe wij u als schoonmaakbedrijf kunnen helpen? Of heeft u nog een andere vraag die u graag aan ons zou willen stellen? Onze medewerkers helpen u dan graag verder. Zij staan voor u klaar en vertellen u graag meer over onze diensten in Kesteren. Neem vandaag nog contact op door te bellen naar 0481-450900 of stuur ons een e-mail (info@chemdrywouters.nl). Van gevelreiniging tot tapijtreiniging, wij zijn uw schoonmaakbedrijf in Kesteren.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken