skip to Main Content
ChemDry

Schakel ons schoonmaakbedrijf in voor uw kantoor in Arnhem

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw kantoor in Arnhem? Dan bent u bij ChemDry Wouters aan het juiste adres. Wij zijn uw partner in specialistische reiniging. Wij helpen zakelijke klanten met het schoonhouden van onder andere de vloeren, meubels, gevels en zonnepanelen. Wij bieden een effectief schoonmaakprogramma, efficiënte service en scherpe prijzen. Wilt u ons schoonmaakbedrijf ook inschakelen voor de schoonmaak van uw kantoor in Arnhem? Neem dan direct contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Tapijtreiniging in uw kantoor in Arnhem

Tapijt is een type vloerbedekking dat we veel zien terugkomen in kantoren. En dat is niet voor niets. Tapijt is overal toepasbaar, sfeervol en comfortabel. Wilt u het tapijt in uw kantoor in optimale conditie houden? Dan is een dieptereiniging zeer aan te raden. Bij de reiniging van uw tapijt maken wij gebruik van de unieke koolzuurmethode. Deze methode heeft een positief effect op de luchtkwaliteit in uw kantoor in Arnhem. Naast tapijtreiniging kunt u onze specialisten inschakelen voor de schoonmaak van andere soorten vloeren zoals natuursteenvloeren, sportvloeren, sanitairvloeren en PVC-vloeren.

Meubelreiniging

De stoelen en banken in uw kantoor worden waarschijnlijk intensief gebruikt door uw personeel. Tijdens het gebruik ontstaan er vlekken en trekt er vuil in het meubilair. U hoeft uw kantoormeubels dan niet direct te vervangen, u kunt de stoelen en banken ook laten reinigen door Chem-Dry. Wij hebben een speciale meubelreinigingsmachine waarmee wij vlekken en vreemde luchtjes als sneeuw voor de zon kunnen laten verdwijnen. Met de hulp van ons schoonmaakbedrijf ziet uw meubilair er weer uit als nieuw. Wilt u stofferingen in uw kantoor brandvertragend maken? Ook dan kunt u de hulp van ons schoonmaakbedrijf inschakelen.

Gevelreiniging en de reiniging van zonnepanelen

Ons schoonmaakbedrijf is tevens gespecialiseerd in gevelreiniging en de reiniging van zonnepanelen. Voor het reinigen van de gevel van uw kantoorpand maken wij gebruik van hogedrukreiniging en softstralen. Na de schoonmaak is uw gevel weer volledig ontdaan van vuil. Bij de schoonmaak van zonnepanelen maken onze specialisten gebruik van osmose water. Dit water laat geen vuil achter op de panelen. Met onze hulp kunt u weer een optimaal rendement behalen met uw zonnepanelen in Arnhem.

Neem contact met ons op  Neem contact met ons op

  Wilt u ook ons professionele schoonmaakbedrijf inschakelen voor uw kantoor in Arnhem? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons op via 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor de reiniging van uw kantoor in Arnhem door ons schoonmaakbedrijf.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken