skip to Main Content

Chemdry Wouters: uw schoonmaakbedrijf in Heumen

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf om uw bedrijfspand in Heumen van onder tot boven onder handen te nemen? Dan bent u bij Chemdry Wouters aan het juiste adres! Wij zijn uw partner in specialistische reiniging voor ieder budget. Met onze effectieve schoonmaakprogramma’s zijn wij in staat om uw pand op effectieve wijze grondig te reinigen, terwijl wij u en uw personeel zo min mogelijk verstoren tijdens het werkproces in Heumen.

Specialist in tapijt- en meubelreiniging

Al sinds 1991 zijn wij dé specialist op het gebied van tapijt- en meubelreiniging. Wij reinigen uw tapijten en meubels met milieuvriendelijke, pH-neutrale schoonmaakproducten op basis van koolzuur. Door de service van Chemdry Wouters blijven uw tapijt en uw meubels in Heumen in optimale conditie, waardoor ze langer meegaan en u ze dus minder snel hoeft te vervangen. Uit onderzoek is bewezen dat een schoon tapijt bijdraagt aan een prettig binnenmilieu, bovendien zien tapijten en meubels zonder vlekken er veel representatiever uit richting uw klanten.

Kies in Heumen voor gevelreiniging

In de loop der jaren kan de gevel van uw bedrijfspand in Heumen flink wat vervuiling oplopen. Het is verstandig om vervuiling zoals mos, klimop, verfresten, roet en graffiti regelmatig te laten verwijderen door Chemdry Wouters. Daarnaast kunt u ook de donkere aanslag die vaak ontstaat aan de regenkant van uw pand laten verwijderen. Zo krijgt uw pand weer een frisse uitstraling. Ook kunnen wij uw pand in Heumen impregneren met een waterafstotende laag, waardoor uw pand droger en schoner blijft.

Specialistische werkzaamheden

Naast tapijt-, meubel- en gevelreiniging in Heumen, kunt u ons ook inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

  • Glasbewassing
  • Calamiteitenreiniging
  • Straatreiniging
  • Reiniging van zonnepanelen

Dus, wat u ook nodig heeft om uw bedrijfspand in Heumen weer helemaal schoon te krijgen, Chemdry Wouters staat voor u klaar! Wij bieden aantrekkelijk geprijsde schoonmaakprogramma’s voor ieder bedrijf.

Contact opnemen met Chemdry Wouters

Chemdry Wouters helpt u graag met het reinigen van uw bedrijfspand in Heumen, zodat het fris en verzorgd overkomt voor uw klanten, investeerders en zakenpartners. Neem gerust contact op wanneer u behoefte heeft aan meer informatie over de diensten en tarieven van Chemdry Wouters. Via het contactformulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel een bericht voor ons achterlaten, wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug. U kunt ook bellen naar 0481-450900 of mailen naar info@chemdrywouters.nl. Chemdry Wouters is uw schoonmaakbedrijf in Heumen!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken