skip to Main Content

Uw partner in specialistische reiniging

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand of kantoor in Heijen? Kies dan voor ChemDry Wouters, uw partner in specialistische reiniging. Wij zorgen voor uw gehele bedrijfspand, van het meubilair en tapijt tot het reinigen en impregneren van uw buitengevel. Want niets is zo fijn voor uw klanten, medewerkers en uzelf als een kantoor dat straalt. Wij staan graag voor u klaar in Heijen, en geen klus is voor ons te groot. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, of vraag uw gratis offerte direct aan via onze website.

Een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf

Niet alleen zijn wij een zeer ervaren schoonmaakbedrijf, wij gaan ook nog eens zeer milieuvriendelijk te werk in Heijen. Wij werken namelijk met schoonmaakmiddelen op basis van koolzuur. Deze middelen zijn zowel effectief en hygiënisch als pH-neutraal. Daarmee houden wij uw omgeving behalve schoon ook zeer veilig voor kinderen en dieren. Zo nemen wij als schoonmaakbedrijf onze verantwoordelijkheid en houden we bij ChemDry Wouters de impact op het milieu laag. Kiest u voor onze specialisten en producten in Heijen, dan maakt ook u een verantwoorde beslissing met een milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf.

Wij laten uw kantoor stralen

Om uw kantoor of bedrijfspand in Heijen weer heerlijk te laten stralen, kiest u voor regelmatig onderhoud door een professioneel schoonmaakbedrijf. ChemDry Wouters kan dit voor u realiseren met het regelmatig reinigen van al uw vloeren, meubels en ramen, en meer. Wij hebben er de juiste kennis voor in huis. Ook kunt u bij ons terecht voor waterschade herstel, het kristalliseren van marmer en calamiteiten services. Bij ChemDry Wouters is uw kantoor in Heijen hoe dan ook in goede handen.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Daarom kiest u voor ChemDry Wouters

Bij ChemDry Wouters kunnen wij de kwaliteit van ons werk garanderen, omdat wij met onze eigen schoonmaakproducten werken. Hierom kiest u nog meer voor ons:

 • Wij zijn uw expert in specialistische reiniging
 • Wij garanderen een minimale verstoring van uw eigen werkzaamheden
 • U kunt bij ons ook terecht voor persoonlijk advies
 • Wij zorgen voor een nette afwerking
 • Een gratis offerte op maat

Uw specialistisch schoonmaakbedrijf in Heijen

Wanneer u in Heijen op zoek bent naar een allround specialistisch schoonmaakbedrijf, zit u goed bij ChemDry Wouters. Wij zijn al sinds 1991 uw expert in de specialistische reiniging van kantoren en bedrijfspanden. U kunt ons inschakelen voor zowel alledaagse schoonmaakwerkzaamheden, als voor eenmalige klussen. Hieronder vindt u een aantal diensten van ons schoonmaakbedrijf op een rij:

 • Reiniging van vloeren en tapijten
 • Glasbewassing
 • Meubelreiniging
 • Zonnepanelen schoonmaken
 • Gevelreiniging
 • Graffiti verwijderen
 • Waterschade herstel

Vraag direct een gratis offerte aan

Zit u ook te wachten op een schone en gezonde werkplek in Heijen? Schakel dan ChemDry Wouters in. Wij zijn uw schoonmaakbedrijf voor al uw dagelijkse of eenmalige schoonmaakwerkzaamheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 0481-450900. Ook kunt u mailen via info@chemdrywouters.nl. Of gebruik het contactformulier op onze website. Dan stellen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor uw op.

Neem contact met ons op  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken