skip to Main Content

Specialistisch schoonmaakbedrijf Gelderland

ChemDry Wouters is een professioneel schoonmaakbedrijf voor de reiniging van uw kantoor of bedrijfspand in Gelderland. Een schone, veilige en gezonde werkomgeving is niet alleen prettig voor u, maar ook voor uw medewerkers en klanten. Schakel daarom ChemDry Wouters is voor het regelmatig reinigen van uw vloeren, tapijten, meubels en ramen. Ook kunnen wij voor u graffiti verwijderen, de gevel reinigen, het parkeerdek schoonspuiten en uw zonnepanelen schoonmaken. Wat uw klus ook is, als ervaren schoonmaakbedrijf in Gelderland helpen wij u graag! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een gratis offerte aan via onze website.

Milieuvriendelijk schoonmaakbedrijf Gelderland

U wilt een schoonmaakbedrijf in Gelderland inschakelen dat niet alleen goede resultaten levert, maar ook verantwoord te werk gaat. Daarom houden we bij ChemDry Wouters altijd rekening met u en onze veiligheid en werken we met producten op basis van koolzuur. Deze schoonmaakmiddelen zijn niet alleen zeer effectief en hygiënisch, maar ook milieuvriendelijk en pH-neutraal. Dus kiest u voor de specialisten van ChemDry Wouters? Dan maakt u een bewuste keuze voor een verantwoord schoonmaakbedrijf in Gelderland.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Kies voor ChemDry Wouters

Bij ChemDry Wouters werken we met onze eigen schoonmaakproducten. Hierdoor kunnen wij keer op keer de kwaliteit van ons werk garanderen. Andere voordelen van ons schoonmaakbedrijf in Gelderland zijn:

 • Wij zijn de expert in specialistische reiniging
 • Wij garanderen een minimale verstoring van uw eigen werkzaamheden
 • U kunt bij ons ook terecht voor persoonlijk advies
 • Nette afwerking
 • Een gratis offerte op maat

Specialistische reiniging in Gelderland

Zoekt u een allround schoonmaakbedrijf in Gelderland? Dan kunt u terecht bij ChemDry Wouters. Als sinds 1991 zorgen wij voor de specialistische reiniging van kantoren en bedrijfspanden. Schakel ons in voor de alledaagse schoonmaakwerkzaamheden, zoals vloerenreiniging of bel onze experts voor eenmalige klussen zoals het verwijderen van graffiti van de gevel. Wij zetten een aantal diensten van ons schoonmaakbedrijf in Gelderland voor u op een rij:

 • Reiniging van vloeren en tapijten
 • Meubelreiniging
 • Glasbewassing
 • Gevelreiniging
 • Zonnepanelen schoonmaken
 • Graffiti verwijderen

Gratis offerte van schoonmaakbedrijf in Gelderland  Wilt u ook een schone, gezonde en veilige werkplek? Schakel dan een schoonmaakbedrijf in Gelderland in. U kunt ChemDry Wouters telefonisch bereiken via 0481-450900. Ook kunt u mailen via info@chemdrywouters.nl. Of gebruik het contactformulier op onze website. Dan stellen wij zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor uw op.

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken