skip to Main Content

Hét schoonmaakbedrijf voor uw fabriek of magazijn

Zoekt u een geschikt schoonmaakbedrijf dat uw fabriek of magazijn schoon houdt? Dan bent u bij ChemDry Wouters aan het goede adres! Er gaat behoorlijk wat tijd zitten in het onderhoud van fabrieken en magazijnen. Hier wordt niet altijd rekening mee gehouden, maar dit is erg belangrijk voor de hygiëne van uw bedrijf. Door diverse werkzaamheden komt er een enorme hoeveelheid afvalstoffen vrij. Regelmatig onderhoud van uw fabrieken en magazijnen is van belang om veilig en schoon te kunnen werken. Schakel daarom nu ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf in voor uw fabriek of magazijn!

Onderhoud van fabrieks- en magazijnvloeren

Wilt u dat de vloeren van uw bedrijf langer meegaan? U kunt ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf ook voor fabriek of magazijn vloeren inschakelen. Grote vloeroppervlaktes zoals fabriekshallen zijn voor ons geen enkel probleem. U dient de vloeren van uw fabriek of magazijn regelmatig te onderhouden, zodat deze langer meegaan en er netjes uit blijven zien. ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf kan uw fabriek en magazijn vloeren professioneel schoonmaken. We reinigen o.a. de volgende vloeren:

  • Hout
  • Siergrind
  • Marmoleum
  • PVC
  • Natuursteen
  • Sanitaire vloeren
  • Sportvloeren

Professioneel schoonmaakbedrijf voor fabrieken en magazijnen

De schoonmaak is een aspect dat snel uit het oog verloren raakt in de bedrijfsvoering. Toch is dit een belangrijke taak voor elke fabriek of magazijn. Komt u maar niet aan het reinigen toe? Dat is het wellicht verstandig een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw fabriek of magazijn in te schakelen die het werk voor u uit handen neemt. Met de hulp van ChemDry Wouters kunnen we er samen voor zorgen dat uw bedrijf netjes en schoon blijft. Met een schone fabriek of magazijn kunt u weer een veilige en gezonde werkomgeving garanderen.

Industriële reiniging door ChemDry Wouters

Zoals u wellicht weet, kent de industriële sector veel regelgevingen en kwaliteitsafspraken waaraan magazijnen en fabrieksruimtes moeten voldoen. ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf reinigt uw fabriek of magazijn volgens deze richtlijnen, zodat u aan alle verplichtingen voldoet zonder ernaar om te hoeven kijken. Ervaar nu de voordelen van de deskundigheid en expertise van ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf en maak een afspraak!

Neem contact op om een afspraak te maken

Wilt u ook een schone, gezonde en veilige werkomgeving? Laat ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf uw fabriek of magazijn vakkundig reinigen! Bel nu naar 0481-450900 of mail naar info@chemdrywouters.nl voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook het contactformulier invullen op de website. ChemDry Wouters schoonmaakbedrijf is er voor al uw schoonmaakwerkzaamheden!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken