skip to Main Content
Vloerreinigen

Het beste schoonmaakbedrijf van Elst

Voor het beste schoonmaakbedrijf van Elst moet u bij Dry-Chem Wouters zijn. Al vele jaren zijn wij dé expert in de specialistische reiniging van onder meer sanitair, vloeren en tapijten. Heeft u in Elst (gld) meubels die nodig schoongemaakt mogen worden? Dan biedt onze unieke koolzuurmethode uitkomst. Alles ziet er weer als nieuw uit. Of heeft u last van verontreinigde gevels? Dan kunnen wij ze in een mum van tijd reinigen en impregneren, zodat u er de komende jaren er geen omkijken meer naar heeft. Ons schoonmaakbedrijf biedt voor ieder probleem een geschikte oplossing, waarmee wij ons met recht het beste schoonmaakbedrijf in Elst mogen noemen!

Waarvoor kunt u ons schoonmaakbedrijf in Elst inschakelen?

Wij zien het als een uitdaging om vlekken weg te krijgen, stenen een stuk lichter te krijgen en meubels er weer als nieuw te laten uitzien. Dit alles heeft erin geresulteerd dat we u verschillende diensten kunnen bieden. Zo kunnen we uw marmeren vloer in Elst niet alleen reinigen, maar ook direct het tapijt erop schoonmaken. Op die manier kunnen we voordelig werken en kunt u voor al uw schoonmaakwerkzaamheden bij ons terecht. Wij kunnen u onder meer de volgende diensten bieden als schoonmaakbedrijf:

Bovenstaande is slechts een selectie van de schoonmaakwerkzaamheden die we voor u kunnen doen. Op onze website vindt u een volledig overzicht met uitgebreide informatie per dienst. Wilt u daar meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Regelmatig onderhoud

U wilt toch ook leven in een schoon huis? En op een schone werkplek werken? Dat begrijpen wij bij schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters maar al te goed. Daarom komen we graag bij u langs in Elst om uw woning of bedrijfspand regelmatig schoon te maken en professioneel te onderhouden. Dit doen we aan de hand van een opgezet contract, dat volledig op uw behoeften gebaseerd is. U bepaalt welke specialistische schoonmaakwerkzaamheden wij bij u komen uitvoeren en wanneer. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw woning of bedrijfspand er schoon uit blijft zien, tot uw volle tevredenheid.

100% een uitstekend resultaat

Laat een professioneel schoonmaakbedrijf in Elst langskomen voor regelmatig schoonmaakonderhoud om onnodige slijtage aan uw vloer of meubilair te voorkomen. ChemDry Wouters maakt gebruik van de nieuwste technieken en de juiste schoonmaakmiddelen om iedere ruimte er weer als nieuw uit te kunnen laten zien. De schoonmaakmiddelen die wij gebruiken zijn zeer milieuvriendelijk en hebben een pH-neutrale methode die werkt op basis van koolzuur. Met deze schoonmaakproducten maken wij uw woning of bedrijfspand in Elst zonder moeite schoon. Wij verzekeren u voor de volle 100% een uitstekend resultaat.

Betrouwbare partner in specialistische reiniging

Schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters hecht er veel waarde aan om er écht voor klanten in Elst te zijn. We weten dat het veel tijd en moeite kost om een woning of bedrijfspand goed schoon te houden. Daarom nemen we dit werk graag van u over. We zorgen ervoor dat uw interieur schoon en netjes blijft. Zo kunt u er nog lang van genieten. Verder biedt ons schoonmaakbedrijf in Elst:

 • Specialistische reiniging
 • Persoonlijk advies
 • Een nette afhandeling
 • Minimale verstoring
 • Veiligheid voor mens en dier
chemdry-wouters

Wij zijn echt uw beste keuze

Ons schoonmaakbedrijf is in de omgeving van Elst (gld) echt uw beste keuze. Zo kregen diverse concurrenten de roestvlekken niet weg uit het Gelredome. Onze vakmensen is dat wel gelukt. Maar dit is niet het enige bewijs dat u met ons kiest voor het beste schoonmaakbedrijf. Verder:

 • Bieden wij u zeer aantrekkelijke tarieven die we vooraf met u doorspreken
 • Kunnen we stofferingen brandvertragend maken met behulp van brandvertragende middelen
 • Zien uw tapijten, vloeren en meubels er weer als nieuw uit dankzij onze specialistische reiniging
 • Hoeft u geen andere bedrijven in te schakelen; ons schoonmaakbedrijf biedt u alles onder één dak
 • Helpen we u ook bij noodsituaties; onze calamiteitenservice is dag en nacht bereikbaar

Schoonmaakbedrijf in Elst met effectief schoonmaakprogramma

Wij bieden onze klanten een effectief schoonmaakprogramma met efficiënte service. En dat allemaal tegen een hele scherpe prijs. We komen graag bij u langs in Elst om de mogelijkheden van onze schoonmaakdiensten met u te bespreken. Zo kunnen we een dienstenpakket op maat voor u samenstellen. Ook kunnen we u een inschatting geven van het te verwachten resultaat en stellen we van tevoren een goede prijsopgave op. U komt dus niet achteraf voor onaangename verrassingen te staan als u schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters inschakelt. Wilt u weten wat wij als schoonmaakbedrijf voor u in Elst kunnen betekenen? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op  Heeft u nog vragen? Bel of mail!

  Of u ons in Elst (gld) nu wilt inschakelen voor tapijtreiniging of meubelreiniging, wij zijn u graag van dienst. Ook kunt u ons vragen voor specialistische gevelreiniging en het verwijderen van graffiti. Waar kunnen we u mee helpen? Maak gebruik van onze diensten en expertise in Elst door te bellen naar 0481 450 900. U mag ook een e-mail zenden naar info@chemdrywouters.nl. We geven u dan zo spoedig mogelijk een reactie. Kies voor ons schoonmaakbedrijf in Elst (gld) en wij garanderen u niet alleen de beste kwaliteit, maar ook scherpe prijzen.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken