skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf

Specialistisch schoonmaakbedrijf inschakelen

Kunt u in Dieren de services gebruiken van een specialistisch schoonmaakbedrijf? Dan staan de experts van ChemDry Wouters voor u klaar! Al meer dan 20 jaar gaan wij enthousiast aan de slag met het grondig schoonmaken van bedrijfspanden. Zo verzorgen wij bij u in Dieren onder andere:

 • Vloerreiniging
 • Meubelreiniging
 • Gevelreiniging
 • Schoonmaak van zonnepanelen
 • Verwijderen van graffiti

Dit is maar een greep uit de diensten die wij als schoonmaakbedrijf in Dieren leveren. Wilt u meer weten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Grondig schoonmaken van vloeren

Bij ChemDry Wouters hebben we ons gespecialiseerd in het grondig schoonmaken van vloeren. De vloer wekelijks schoonmaken met een stofzuiger en dweil is namelijk niet voldoende. Laat u ze een a twee keer per jaar grondig reinigen door ons schoonmaakbedrijf, dan zullen ze er niet alleen mooier uitzien, maar wordt tevens de levensduur verlengt. Als specialistisch schoonmaakbedrijf hebben we jarenlange ervaring met het reinigen van elk type vloer, zoals onder andere:

 • hout
 • linoleum
 • siergind
 • PVC
 • natuursteen

Koolzuurmethode toepassen op tapijt

Ook voor het grondig schoonmaken van tapijten van uw pand in Dieren kunt u bij ons terecht. Wij hebben dit in een mum van tijd geklaard met een speciale techniek genaamd de koolzuurmethode. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw tapijt razendsnel schoon is, maar het droogt bovendien al binnen een a twee uur. Wij kunnen het tapijt tevens impregneren, wat betekent dat het vuil en water afstoot. Op die manier blijft het veel langer schoon.

Koolzuurmethode toepassen op meubilair

Dezelfde methode kunnen wij ook toepassen op het meubilair van uw pand in Dieren. We gebruiken de koolzuurmethode in combinatie met de modernste machines en veilige producten. In een handomdraai zijn vieze vlekken en onfrisse geuren uit het meubilair verwijderd. Net als het tapijt gaat het meubilair zo ook veel langer mee. De snelle droogtijd zorgt ervoor dat nieuwe bacteriën geen tijd krijgen om zich te vormen. Ook blijven er in het meubilair van uw pand in Dieren geen zeep- of poederresten achter. Ten slotte kunt u het meubilair door ons laten impregneren.

Neem contact met ons op  Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Wilt u meer weten over de services die schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters in Dieren te bieden heeft? Neem dan gerust eens contact met ons op en laat een vrijblijvende offerte opstellen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0481 450 900 of door te mailen naar info@chemdrywouters.nl. Wanneer u de hulp nodig heeft van een schoonmaakbedrijf in Dieren gaat ChemDry Wouters bij u aan de slag.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken