skip to Main Content

Een schoonmaakbedrijf in Den Bosch nodig?

Wilt u graag gebruikmaken van de diensten van een schoonmaakbedrijf in Den Bosch? ChemDry Wouters helpt u graag. Of het nu gaat om graffiti verwijderen, vloerreiniging of meubelreiniging, wij hebben de benodigde kennis in huis om u hierbij uitstekend van dienst te zijn in Den Bosch. Ons schoonmaakbedrijf houdt rekening met uw wensen. Wilt u dat wij eenmalig langskomen voor gevelreiniging? Dan is dat geen enkel probleem. Wilt u dat wij periodiek bij u komen schoonmaken? Ook dat kan bij ons.

Specialistische reiniging regio Den Bosch

Omdat wij van ChemDry Wouters inmiddels al ruim 20 jaar actief zijn in het vak, kan ons schoonmaakbedrijf u helpen met diverse diensten in Den Bosch. Hierbij vinden wij het leveren kwaliteit belangrijk. Wij zijn dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Ons schoonmaakbedrijf helpt u graag in Den Bosch met:

 • Vloerreiniging en impregnatie van uw vloeren, zodat deze beter bestand zijn tegen vuil en water
 • Meubelreiniging: onze koolzuurmethode maakt uw meubels schoon en verlengt de levensverwachting van uw stoelen en banken
 • Tapijtreiniging: onze unieke methode verbetert de levensduur van uw vloerbedekking
 • Gevelreiniging en het impregneren van uw buitenmuren, waardoor deze waterdicht gemaakt worden
 • Specialistische reiniging, waaronder het schoonmaken van straten en parkeerplaatsen

Tapijtreiniging door een specialist

Een kleine vlek in uw tapijt kunt u in Den Bosch gemakkelijk zelf verwijderen. Hiervoor hoeft u niet van de diensten van ons schoonmaakbedrijf gebruik te maken. Zaak is wel dat u hierbij met een aantal dingen rekening houdt:

 • Reinig de vloerbedekking zo snel mogelijk.
 • Maak de vlek schoon door te deppen. Wrijf niet en ga ook niet hard borstelen. Dit zorgt er alleen maar voor dat de vlek verder in de vloerbedekking trekt.
 • Gebruik voor tapijtreiniging geen bleek- of wasmiddel. Dit kan uw vloerbedekking beschadigen.

Uiteraard kunt u voor een grondige tapijtreiniging ons schoonmaakbedrijf inschakelen.

Neem contact met ons op  Reiniging in de Regio Den Bosch ?

  Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat u kan helpen bij specialistische reiniging zoals graffiti verwijderen en gevelreiniging? Dan bent u bij ChemDry Wouters aan het juiste adres. Wanneer u nog vragen over onze diensten heeft (vloerreiniging, meubelreiniging, tapijtreiniging enz.), dan kunt u altijd contact met ons schoonmaakbedrijf opnemen. Onze medewerkers vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn in Den Bosch. U kunt ons telefonisch bereiken op 0481 450 900. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@chemdrywouters.nl of het formulier op de site invullen en naar ons zenden. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie. Waarmee kan ons schoonmaakbedrijf in Den Bosch u helpen?

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken