skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf met jarenlange ervaring

Heeft u een pand in Bemmel en wilt u dit grondig laten reinigen door een schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij ChemDry Wouters aan het juist adres. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf en zijn de expert op het gebied van specialistische reiniging in de omgeving. U kunt vanuit Bemmel onder andere bij ons terecht voor:

 • vloerreiniging
 • meubelreiniging
 • reiniging van zonnepanelen
 • graffiti verwijderen
 • gevelreiniging

En nog veel meer. Dit is namelijk slechts een greep uit de diensten die wij leveren als schoonmaakbedrijf. Als u meer over onze werkzaamheden te weten wil komen neemt u eenvoudig contact met ons op. Voor een scherpe prijs voorzien wij dan in uw wensen.

Vakkundig uw vloeren reinigen

Zo is ChemDry Wouters hét schoonmaakbedrijf dat uw vloeren vakkundig kan reinigen. Door de vloeren eenmaal of tweemaal per jaar door een schoonmaakbedrijf professioneel te laten reinigen gaan ze veel langer mee. Door onze jarenlange ervaring als schoonmaakbedrijf weten we precies welke technieken het beste toegepast kunnen worden voor wat voor soort vloeren. Zo nemen wij bijvoorbeeld zonder problemen uw vloeren van hout, linoleum, siergrind, PVC en natuursteen onder handen. Voor het reinigen van tapijten gebruiken we onze speciale koolzuurmethode, waardoor uw tapijt al binnen 1 à 2 uur droog is. Het tapijt van uw pand in Bemmel kunt u ook meteen laten impregneren. Het impregneermiddel stoot vuil en water af waardoor het veel langer schoon blijft.

Brandschoon meubilair

Ook voor het professioneel laten reinigen van uw meubilair door een schoonmaakbedrijf kunt u bij ChemDry Wouters terecht. Wij gebruiken de modernste machines en veilige producten om het meubilair in uw pand in Bemmel te reinigen. Zo verwijderen we in een handomdraai vieze vlekken en onfrisse geuren en gaan uw meubels dus langer mee. Door onze speciale technieken met een korte droogtijd wordt de aanwas van nieuwe bacteriën voorkomen. Bovendien blijven er geen poeder- of zeepresten achter in het meubilair van uw kantoor in Bemmel. Net als uw tapijt kunt u ook het meubilair meteen laten impregneren.

Neem contact met ons op  Neem contact op

  Wilt u weten wat schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters precies kan betekenen voor uw pand in Bemmel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 048-1450900 of een mail te sturen naar info@chemdrywouters.nl. Ook kunt u ons online contactformulier invullen. Als u op zoek bent naar een ervaren schoonmaakbedrijf in Bemmel, dan staat ChemDry Wouters voor u klaar!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken