skip to Main Content
Schoonmaakbedrijf-barneveld

Kies voor dat beetje extra

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf in Barneveld? Dan bent u bij ChemDry Wouters helemaal op de juiste plek. Naast standaard schoonmaakdiensten, waaronder tapijtreiniging en glasbewassing, kunnen wij u ook helpen met specialistische werkzaamheden. Zo kan ons schoonmaakbedrijf stoffering brandvertragend voor u maken. Hiervoor zijn wij zelfs gecertificeerd. Ook zijn wij voor noodgevallen 24 uur per dag bereikbaar. Waarmee mogen wij u helpen in Barneveld?

Uw schoonmaakbedrijf in Barneveld voor:

Specialistische reiniging vraagt om de benodigde kennis over de diverse ondergronden en soorten verontreiniging. ChemDry Wouters beschikt als schoonmaakbedrijf over deze expertise. Onze medewerkers weten dan ook precies hoe te handelen in verschillende omstandigheden. In Barneveld kunt u daarom bij ons terecht voor:

 • Gevelreiniging. Ook kunnen wij graffiti verwijderen voor u en uw gevel impregneren, zodat u 8 tot 10 jaar lang weer kan genieten van schone buitenmuren.
 • Vloerreiniging van verschillende vloeren, waaronder pvc, linoleum en marmer. Ook kunnen wij uw vloer impregneren, zodat deze beschermd is tegen water en vuil.
 • Meubelreiniging. Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat uw meubilair er weer als nieuw uitziet en verlengt tevens ook de levensduur van uw banken of stoelen.

Verzekerd van kwaliteit

Wij vinden het leveren van kwaliteit erg belangrijk bij ChemDry Wouters. Ons schoonmaakbedrijf wil dit u dan ook kunnen garanderen in Barneveld. Daarom is ons schoonmaakbedrijf ISO 9001 gecertificeerd. Dit is de internationale standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit, wanneer u voor ons schoonmaakbedrijf in Barneveld kiest. Maar ChemDry Wouters biedt u in Barneveld meer. Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd, waardoor u bij ons ook verzekerd bent van een veilige werkwijze.

Neem contact met ons op
  Waarmee kunnen wij u helpen?

  Heeft u nog een vraag voor ons schoonmaakbedrijf? Of zou u graag van onze mogelijkheden op het vlak van specialistische reiniging gebruik willen maken in Barneveld? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken door een e-mail naar info@chemdrywouters.nl te sturen of naar 0481 450 900 te bellen. Ook kunt u direct op onze website het online formulier invullen en naar ons toezenden. Of het nu gaat om vloerreiniging of gevelreiniging, ChemDry Wouters staat schoonmaakbedrijf in Barneveld voor u klaar.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top