skip to Main Content

Professionele kantoor schoonmaak in Wijchen

Voor het schoonmaken van uw kantoor in Wijchen kunt u de professionals van ChemDry Wouters inschakelen. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhoud en de reiniging van diverse soorten kantoorpanden. Als specialistisch schoonmaakbedrijf nemen wij deze werkzaamheden met alle plezier van u over. Zo kunt u zich blijven focussen op uw eigen werkzaamheden in een schone, gezonde en prettige werkomgeving. Wij zorgen dat uw kantoor in Wijchen er weer uitziet om door een ringetje te halen. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wilt over wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze diensten bij kantoor schoonmaak in Wijchen

ChemDry Wouters is van alle markten thuis. Wij zijn hét allround schoonmaakbedrijf voor kantoren in Wijchen. Wij kunnen u helpen met de dagelijkse schoonmaak en het alledaagse onderhoud van het kantoor in Wijchen. Of schakel ons in voor een grondige periodieke reiniging van uw tapijt. Wij kunnen uw tapijt zelfs voor u impregneren, zodat u langer van een schoon tapijt kunt genieten. Of laat uw kantoormeubels door een reinigen.

Kantoor van buiten laten reinigen

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het reinigen van de binnenkant van uw kantoor in Wijchen. Ook voor het onderhoud aan de buitenkant van het pand kunt u onze specialisten inschakelen. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen door middel van:

 • Reinigen en impregneren van de gevel van het kantoor
 • Graffiti verwijderen
 • Zonnepanelen schoonmaken

Zo heeft uw kantoor in Wijchen binnen de kortste keren weer een schone en professionele uitstraling van binnen én van buiten.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

De kwaliteiten van ChemDry Wouters

Kiest u ervoor om de kantoorschoonmaak uit te besteden aan ChemDry Wouters? Dan zult u geen spijt krijgen! Wij garanderen een hygiënisch schoon resultaat. Daarnaast krijgt u bij ons:

 • Deskundig en vrijblijvend advies op maat
 • Een scherpe prijs
 • Uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
 • Jarenlange ervaring
 • Allround specialisten met brede kennis

Afspraak voor eenmalige of periodieke kantoorschoonmaak

Wilt u ChemDry Wouters inhuren voor de dagelijkse schoonmaak van uw kantoor in Wijchen? Of heeft u eenmalig hulp nodig bij specialistische reiniging? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag wat wij voor uw kantoor in Wijchen kunnen betekenen. Laat een bericht achter via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl. Of neem telefonisch contact met ons op via 0481-450900.

Neem contact met ons op  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken