skip to Main Content

Schoonmaak in de gezondheidszorg

Schoonmaak is in de gezondheidszorg natuurlijk ontzettend belangrijk. Gewone onderhoudswerkzaamheden, zoals de dagelijkse schoonmaak, zijn niet genoeg. Periodiek moeten er een grondige schoonmaak plaatsvinden. De experts van ChemDry Wouters gaan aan de slag met een grondige schoonmaak in de gezondheidszorg. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, of een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie? Neem dan gerust contact met ons op.

Hygiëne in de gezondheidszorg

Een hygiënische werkplek is natuurlijk overal een must, maar is extra belangrijk in de gezondheidszorg. Bacteriën en virussen mogen zich namelijk niet verspreiden. Daarom is het belangrijk om in de gezondheidszorg niet alleen een goede dagelijkse schoonmaak routine te hebben, maar ook om het pand regelmatig goed te desinfecteren. Denk hierbij aan het grondig schoonmaken van de meubels, en het periodiek onderhoud van de vloeren. Voor dit soort schoonmaak in de gezondheidszorg schakelt u de experts van ChemDry Wouters in!

Meubels desinfecteren

Het meubilair in een gebouw is vaak een broedplaats voor schadelijke bacteriën. Bovendien geeft meubilair met vlekken erin, of meubels met een rare geur, geen nette indruk. Wanneer u ChemDry Wouters inschakelt voor schoonmaak in de gezondheidszorg, gaan wij aan de slag met het reinigen van het meubilair. Ook kunnen we het meteen impregneren. Dit houdt in dat er een onzichtbaar beschermend laagje over het meubilair aangebracht wordt dat vuil en vocht afstoot. Zo is de dagelijkse reiniging nog eenvoudiger.

Vloeronderhoud door ChemDry Wouters

Naast het desinfecteren van de meubels valt ook het vloeronderhoud onder de werkzaamheden die ChemDry Wouters uitvoert wanneer u ons inschakelt voor de periodieke schoonmaak in de gezondheidszorg. Wij hebben jarenlange ervaring met het onderhouden van vloeren, en weten precies hoe we elk type vloer aan moeten pakken. Van tapijt tot PVC, ChemDry Wouters reinigt uw vloeren grondig. Ook de vloeren kunnen wij overigens impregneren, zodat de dagelijks schoonmaak nog makkelijker wordt.

Contact opnemen met ChemDry Wouters

Wilt u ChemDry Wouters inzetten voor schoonmaak in de gezondheidszorg? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons tevens telefonisch bereiken door te bellen naar 0481-450900 of u kunt een mail sturen naar info@chemdrywouters.nl. De experts van ChemDry Wouters staan klaar voor het onderhoud en schoonmaak in de gezondheidszorg!

Neem contact met ons op    Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

    Back To Top
    Bel ons
    Mail ons
    Afspraak maken