skip to Main Content

Sanitaire vloeren laten reinigen in Arnhem door Chem-Dry

Bent u een bedrijf dat op zoek is naar een specialist op het gebied van sanitaire vloeren reinigen in regio Arnhem? Dan bent u bij ChemDry Wouters aan het juiste adres. Wij helpen bedrijven met alle soorten specialistische reiniging. Denk aan het schoonmaken van vloeren, meubels, zonnepanelen en gevels. Wanneer u ons inschakelt voor het reinigen van sanitaire vloeren, kunt u erop rekenen dat de klus grondig en efficiënt wordt uitgevoerd. Voor een optimaal resultaat maken wij gebruik van de juiste middelen en technieken. Bent u benieuwd geworden hoe wij een sanitaire reiniging in uw pand in Arnhem uitvoeren? Lees dan verder of neem direct contact met ons op en maak een afspraak.

Het belang van sanitaire vloeren reinigen

In sanitaire ruimtes van een kantoor, instelling of openbare plek is de hygiëne ontzettend belangrijk. Desalniettemin is het op veel plekken zeer slecht gesteld met de hygiëne. Dit komt omdat er in een sanitaire ruimte veel plekken aanwezig zijn die moeilijk te bereiken zijn en bij het schoonmaken worden overgeslagen, bijvoorbeeld urinekristallen in de voegen van het tegelwerk. Vuil en bacteriën kunnen zich hier gemakkelijk ophopen. Gebruikmaken van de toilet of douche is daardoor niet alleen onprettig voor de bezoekers, maar werkt ook nog de verspreiding van ziekteverwekkers in de hand. Wilt u dit in Arnhem voorkomen? Laat dan een periodieke reinigingsbeurt uitvoeren door de specialisten van Chem-Dry.

Sanitaire vloeren reinigen bij u in Arnhem

Kiest u in Arnhem voor een periodieke reinigingsbeurt van uw sanitaire vloeren? Dan zullen wij minimaal twee keer per jaar langskomen om een dieptereiniging van het sanitair uit te voeren. Voor een dieptereiniging van een grote douche- of toiletruimte gebruiken wij een speciale reinigingsmachine. Deze reinigingsmachine zorgt ervoor dat de kranen, wastafels, urinoirs, vloertegels en wandtegels zeer goed worden schoongemaakt. Tijdens reiniging worden onder andere kalk en urinekristallen verwijderd. Laat daarom vandaag nog de sanitaire ruimtes in uw kantoorpand, instelling, school of evenementenhal reinigen door de mensen van Chem-Dry in Arnhem.

De voordelen van ChemDry Wouters

Bent u van plan om ChemDry Wouters in te schakelen voor het reinigen van uw sanitaire vloeren? Dan kunt u het volgende verwachten:

 • Scherpe tarieven
 • Deskundig advies op maat
 • Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten
 • Past de juiste materialen en technieken toe voor een optimaal resultaat

Sluit vandaag nog een onderhoudscontract met ons af. Bel of mail ons en geef uw wensen aan ons door vanuit Arnhem.

Neem contact met ons op  Neem contact met ons op

  Laat uw sanitaire vloeren reinigen door de experts van ChemDry Wouters. Maak direct een afspraak met ons door te bellen naar 0481-50900, stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Wij voorzien u dan direct van meer informatie over het afsluiten van een onderhoudscontract en komen zo snel mogelijk bij u langs om uw sanitaire vloeren te reinigen in Arnhem.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken