skip to Main Content
Reiniging Na Brandschade

Reiniging na brandschade

Dankzij schoonmaakspecialisten bent u snel weer in bedrijf

Een brand in uw kantoor. Een nachtmerrie waar u liever niet aan wilt denken. Toch is het verstandig om er af en toe wel aandacht aan te besteden. Het kan kan namelijk zomaar gebeuren, hoeveel voorzorgsmaatregelen u ook neemt. Nu is er natuurlijk een groot verschil tussen een klein brandje en een brand die uw bedrijf volledig in de as legt. In dat laatste geval is er weinig meer te reinigen na brandschade. In dit blog gaan we uit van het geval dat er in uw kantoor een bescheiden brandje gewoed heeft. Wat kunt u dan doen om uw kantoor weer leefbaar te maken, zodat u uw werkzaamheden weer kunt hervatten?

Schoonmaak bij brand- en roetschade

Na een grote of kleine brand is er meestal een deel van de inboedel beschadigd. Omdat rook die bij brand vrijkomt vrijwel overal doorheen dringt, raakt alles in uw bedrijf bedekt met een laag roet. Wij zijn een schoonmaakbedrijf met veel ervaring in calamiteitenreiniging en kunnen roetschade na een brand reinigen. De reiniging na brandschade wordt uitgevoerd door onze ervaren schoonmaakspecialisten die weten welke technieken nodig zijn voor het reinigen van diverse materialen.

Inventaris reinigen of vervangen?

Wellicht denk u nu; ‘ik kan beter mijn inventaris vervangen na een brand’. Dat is een misvatting. Het reinigen van uw interieur is vaak goedkoper en sneller te regelen dan wanneer u alles vervangt. Dat betekent dus ook dat u als bedrijf in korte tijd weer ‘back in business’ bent. Zo heeft u ook de minste gevolgschade.

Tijdelijk opslaan en reinigen van meubilaire

Terwijl uw bedrijfspand na de brand wordt gereinigd, kunnen wij uw kantoormeubels tijdelijk opslaan. Als deze door de brand vervuild of beschadigd zijn, zorgen wij ervoor dat ze in de tussentijd worden schoongemaakt en hersteld. Zodra uw kantoor weer klaar is voor gebruik, brengen wij uw meubels terug en verkeren ze weer in de staat van voor de brand.

Tapijt- en stofreiniging

Veel klanten denken dat vloerbedekking of andere stoffering in hun bedrijf als gevolg van de brand- en waterschade vervangen moeten worden. Ook daarvoor hebben wij meestal een oplossing. Met speciale reinigingstechnieken kunnen wij alle sporen van water- of rookschade verwijderen en alles weer in de originele staat terugbrengen.

Reinigen van elektrische apparaten

Zijn uw elektrische apparaten door de brand beschadigd? Bij lichte beschadigingen kunnen wij uw apparaten in de meeste gevallen reinigen en repareren. Ook computerbestanden kunnen wij mogelijk weer voor u herstellen. Dat hangt natuurlijk wel af van de mate van de beschadiging.

Reinigen vaak voordeliger dan vernieuwen

Reiniging na brandschade is dus vaak veel voordeliger dan het vervangen van uw spullen. Bovendien heeft u hiermee de mogelijkheid om materialen die van emotionele waarde zijn ook te behouden. Wilt u meer weten wat ChemDry Wouters voor u kan doen als het gaat om specialistische reiniging na brand? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken