skip to Main Content
Wij Reinigen Alle Vloeren, Groot Of Klein

Wij reinigen alle vloeren, groot of klein

Wij maken uw pand weer helemaal schoon

Wilt u een schoonmaakbedrijf inhuren voor het schoonmaken van de vloer van een fabriekshal of loods? Sommige bedrijven vinden dit misschien een te grote klus, maar wij niet. ChemDry Wouters weet dankzij haar jarenlange ervaring precies hoe ze zo’n grote vloer zo snel mogelijk goed schoon moeten maken. Wij zijn al sinds 1991 actief in de schoonmaakbranche en weten hierdoor precies hoe we elk oppervlak zo goed mogelijk schoon moeten krijgen.

Wij weten elke klus te klaren

Of het nu om een luxe natuurstenen vloer in een kantoorgebouw gaat of om een simpele betonnen vloer: ze moeten allemaal wel eens schoon worden gemaakt. En dan wilt u toch gewoon dat dit zo goed mogelijk gebeurt? Dus zo snel mogelijk, maar wel met de beste middelen en methoden? Dan moet u de vakmensen van ChemDry Wouters inschakelen. Geen vloer is ons te groot of te moeilijk, wij kijken nergens meer van op.

Wij helpen u graag

Dus is de vloer van uw opslagruimte toe aan een goede reiniging? Vraag ons dan nu om een vrijblijvende offerte via 0481-450900 of stuur een mailtje naar info@chemdrywouters.nl. Wij maken graag elke vloer voor u schoon!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken