skip to Main Content
Tapijt reinigen Druten

De ideale partner

Het reinigen van vloerbedekking is specialistisch werk dat lang niet door iedereen uitgevoerd kan worden. Naast het feit dat de juiste schoonmaakmiddelen- en apparatuur vereist is, dient u ook over de juiste kennis en ervaring te beschikken, om een optimale reiniging van de vloerbedekking uit te kunnen voeren. Bij ChemDry Wouters weten wij wat er noodzakelijk is om een vloerbedekking zo grondig mogelijk te reinigen. Onze jarenlange ervaring en kennis van de meest actuele ontwikkelingen en technieken, maakt ons de ideale partner voor het reinigen van allerlei soorten vloerbedekking.

Uitermate veilig

Bij het reinigen van vloerbedekking, kunt u er altijd van op aan dat wij een uitermate veilige schoonmaakmethode toepassen. Dat betekent dat u gegarandeerd het beste resultaat krijgt, dat u ongetwijfeld doet verbazen. Met enige regelmaat kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren, zodat u voorkomt dat de vloerbedekking echt vies wordt en gaat slijten.

Reiniging, impregnatie en het onderhoud

Wij zijn in staat om vloeren van hout, siergrind, marmoleum, PVC, natuursteen en sanitaire vloerbedekking te reinigen. Voor ieder type, weten wij de juiste reiniging, impregnatie en het onderhoud te realiseren. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken met een van onze specialisten, kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u graag verder over het reinigen van vloerbedekking.

Neem contact met ons op
    Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

    Back To Top
    Bel ons
    Mail ons
    Afspraak maken