skip to Main Content

pvc vloer schoonmaken nijmegen

Uw partner voor het schoonmaken van uw vloer

Is het tijd uw PVC vloer te laten schoonmaken in Nijmegen? Laat dit doen door de specialisten van ChemDry Wouters. Onze aanpak gaat gepaard met het gebruik van de nieuwste materialen, de beste technieken en actuele kennis. Laat u ons uw vloeren schoonmaken, dan geniet u straks van een langdurig, stralend resultaat. Kortom, mogen de vloeren van uw kantoor, onderwijsinstelling, instantie of theater weer eens grondig gereinigd worden? Nodig ons dan uit om uw vloer in Nijmegen schoon te maken.

Ontdek meer over uw PVC vloeren in Nijmegen

Voordat wij uw PVC vloer schoonmaken, controleren wij eerst uit welk soort PVC uw vloer bestaat. PVC (polyvinylchloride) is namelijk verkrijgbaar in een homogene uitvoering (door en door hetzelfde materiaal) en in een heterogene uitvoering (opgebouwd uit verschillende lagen). En er bestaan varianten met een al dan niet verwijderbare polyurethaan (pu) verdichte toplaag. Over welk type u ook beschikt, dit kunststof materiaal is zeer zacht, aantrekkelijk, onderhoudsvrij en soepel. Het is daardoor zeer populair als vloerbedekking. Zodra we bepaald hebben welke variant u heeft, kunnen wij aan de slag met uw vloer in Nijmegen.

Een vloer schoonmaken doen wij zo

Wij gebruiken speciale stoomapparatuur als wij vloeren mogen reinigen. Deze machines zorgen niet alleen voor een zichtbaar schoon resultaat, maar maken uw vloer ook echt hygiënisch schoon. Fijn om te weten, is dat wij voor het schoonmaken van vloeren geen middelen gebruiken die schadelijk voor het milieu zijn. En ze laten geen strepen achter. Op die manier ogen en voelen uw vloeren in Nijmegen straks weer als nieuw. Weet u al of u ons voor een eenmalige schoonmaak uit wilt nodigen of een periodieke overeenkomst met ons aan wilt gaan? Laat het ons weten, zodat we een heldere, vrijblijvende offerte voor u op kunnen stellen.

Neem contact met ons op  Laat ons uw PVC vloer schoonmaken in Nijmegen

  Mogen wij een bezoekje brengen aan Nijmegen, omdat het tijd is uw pvc vloer te laten schoonmaken? Schakel ChemDry Wouters in. Wij reinigen uw vloeren van PVC dusdanig grondig, zodat u voor zeer lange tijd geen omkijken meer heeft naar uw vloeren. Wenst u een prachtig en schoon resultaat? Bel direct naar 0481-50900, stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Wij horen graag wanneer wij uw PVC vloer mogen schoonmaken in Nijmegen!

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken