skip to Main Content
Professionele Tapijtreiniging

Professionele tapijtreiniging

Tapijtreiniging door echte specialisten laten uitvoeren!

In veel kantooromgevingen ligt tapijt. En dat is niet zonder reden. Tapijt is comfortabel, representatief, sfeervol en vooral: geluiddempend. Bovendien is tapijt praktisch overal toepasbaar en in vele soorten en kleuren verkrijgbaar. Ieder tapijt heeft echter wel onderhoud nodig. Verkeerd onderhoud leidt tot extra slijtage en oppervlakkige reiniging. Met een speciale methode van tapijtreiniging is uw tapijt en vloerbedekking weer snel optima forma!

Koolzuurmethode voor tapijtreiniging

Onze tapijtreinigers zijn gespecialiseerd in het reinigen van tapijten en het verwijderen van vlekken. We hanteren een unieke koolzuurmethode om het tapijt grondig te reinigen en vuil blijvend te verwijderen zonder uw tapijt te beschadigen.

Werking van koolzuur

Hoe gaat de koolzuurmethode in zijn werk? Eerst borstelt en stofzuigt de tapijtreiniger het tapijt om vuil te verwijderen en de vezels van uw tapijt rechtop te laten staan. Hierdoor kan het koolzuur dieper doordringen in het tapijt en zelfs het hardnekkigste vuil losweken, zodat onze tapijtreiniging zeer effectief is.

  • Het koolzuur dringt diep door in de vezels van uw tapijt en bruist het vuil los
  • Wanneer het koolzuur oplost, blijft er enkel water achter in uw tapijt
  • Het losgeweekte vuil is eenvoudig op te zuigen met een borstelstofzuiger

Het tapijt is daarna direct weer gebruiksklaar!

Professionele tapijtreiniging voor u?

Is professionele tapijtreiniging ook iets voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ChemDry Wouters via 0481-450900, of info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken