skip to Main Content
Professionele Straatreiniging

Professionele Straatreiniging

Uw specialist in straatreiniging

Een duidelijk teken van dat de herfst begonnen is, zijn de vele blaadjes. U kent het wel, uitglijden over natte blaadjes, treinen die niet rijden vanwege blaadjes op het spoor en een compleet bedekte parkeerplaats. Naast dat deze herfstblaadjes nu direct ellende veroorzaken, kunnen ze ook lelijke en hardnekkige aanslag op uw bestrating teweeg brengen. Wees dit voor en laat uw straat, parkeerplaats, oprit of promenade door ons reinigen. Lees verder om meer te ontdekken over onze straatreiniging.

Als wij langskomen voor straatreiniging

ChemDry Wouters beschikt over een machine die speciaal vervaardigd is voor straatreiniging. Hiermee kunnen wij uw promenade, straatwerk en parkeerplaatsen weer keurig schoon maken. Deze machine zorgt ervoor dat het straatwerk volledig wordt ontdaan van vuil in de vorm van vochtige en wellicht rottende blaadjes. Daarnaast is deze machine dusdanig krachtig dat we er direct andere viezigheid mee weghalen, zoals vastzittende kauwgom. Tijdens deze werkzaamheden nemen wij het zand tussen de klinkers niet mee. U geniet daardoor vervolgens van een superschoon doch stevig straatoppervlak.

Hier is onze straatreiniging toepasbaar

Onze straatreiniging is toepasbaar op en in onder andere:

  • Straatwerk
  • Promenades
  • Luchthavens
  • Winkelcentra
  • Parkeergarages

Schakel ons in voor straatreiniging

Schakel ons direct in voor straatreiniging als u last heeft van herfstblaadjes. Bel naar 0481-50900, mail naar info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag naar u toe voor uitvoerige straatreiniging.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken