skip to Main Content

Kies voor de schoonmaakservice van Chemdry Wouters

Omdat schoon ook echt schoon moet zijn, is het verstandig om te kiezen voor professionele schoonmaak in Nijmegen. Schoonmaakbedrijf Chemdry Wouters is het professionele schoonmaakbedrijf dat uw kantoorpand bij elk bezoek grondig reinigt. Bij ons kunt u terecht voor schoonmaakprogramma’s die in elk budget passen. Als u kiest voor onze professionele schoonmaak in Nijmegen weet u zeker dat u met zo min mogelijk overlast voor uw medewerkers een gegarandeerd schoon kantoor heeft. Met een schoon gebouw maakt u een goede indruk op uw gasten en creëert u een prettige plek om in te werken. Of het nu gaat om uw kantoor, praktijk, laboratorium, bedrijfshal, showroom, kinderdagverblijf of sportvereniging. Wij verzorgen de professionele schoonmaak voor u!

Professionele schoonmaak en specialistische reiniging

Wij verzorgen de professionele schoonmaak in Nijmegen van gebouwen en bedrijven in combinatie met specialistische reiniging. U kunt ons inschakelen voor onder andere:

 • Schoonmaak
 • Gevelreiniging
 • Glazenwassen
 • Tapijtreiniging
 • Meubelreiniging
 • Vloerreiniging
 • Opleveringsschoonmaak
 • Reiniging keukens en horeca

Hoogwaardige tapijt- en meubelreiniging

Schone tapijten in kantoorpanden dragen bij aan een prettig binnenmilieu. Bovendien maken tapijten en meubels zonder vlekken een betere indruk dan wanneer ze er ‘geleefd’ uitzien. Chemdry Wouters is al sinds 1991 dé specialist in tapijt- en meubelreiniging in Nijmegen. Wilt u uw tapijten en meubels graag met milieuvriendelijke, pH-neutrale schoonmaakproducten op basis van koolzuur laten reinigen. Kies dan voor onze professionele schoonmaak. Wij brengen en houden uw tapijten en meubels in Nijmegen in optimale conditie. Met onze professionele schoonmaak verlengt u de levensduur van uw tapijten en meubels.

Gevelreiniging in Nijmegen

Professionele schoonmaak in Nijmegen houdt ook gevelreiniging in. Wij komen vervuiling aan uw gevel zoals mos, klimop, verfresten, roet en graffiti graag professioneel voor u verwijderen. Ook de donkere aanslag die kan ontstaan aan de regenkant van uw pand in Nijmegen kunnen wij met professionele schoonmaak verwijderen. Zo krijgt uw bedrijfspand binnen de kortste keren weer een frisse en representatieve uitstraling. U kunt er ook voor kiezen om uw gevel door ons te laten impregneren met een waterafstotende laag, waardoor uw pand langer schoon blijft en makkelijker te reinigen is.

Andere werkzaamheden van Chemdry Wouters

Wilt u gebruik maken van de schoonmaakservice van Chemdry Wouters? U kunt ons inschakelen voor de volgende werkzaamheden in Nijmegen:

 • Glasbewassing
 • Calamiteitenreiniging
 • Straatreiniging
 • Reiniging van zonnepanelen

Wij bieden aantrekkelijk geprijsde schoonmaakprogramma’s voor alle bedrijven in Nijmegen!

Offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze aantrekkelijke tarieven voor professionele schoonmaak in Nijmegen, of ontvangt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier op de site. U kunt ook bellen naar 0481-450900 of mailen naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken