skip to Main Content
Professionele Cruiseschip Reiniging

Professionele cruiseschip reiniging

Compleet gereinigd ship met onze cruiseschip reiniging

Bent u ondernemer en heeft u een cruiseschip? En wenst u deze snel doch secuur te laten reinigen? Dan is Chem Dry uw ideale partner. Varen met een goed gereinigd cruiseschip is noodzakelijk voor u en uw gasten. Wij zijn experts in het schoonmaken van cruiseschepen. Schone ruiten geven u een goed zicht op het water en uw gasten profiteren van een mooi uitzicht. Maar uw glasbewassing is niet het enige waarin wij u kunnen ontzorgen.

Welke diensten biedt Chem Dry voor uw cruiseschip?

Bij ChemDry Wouters bieden wij u meer dan een glasbewassing. Wij zijn namelijk een allround schoonmaakbedrijf. Wij verzorgen dus niet enkel uw glasbewassing, maar kunnen ook uw gehele interieur reinigen, alsmede vloeren en matrassen. Ook maken wij de sanitaire ruimtes op uw cruiseschip geheel schoon. Ons totaal aanbod aan diensten zorgt ervoor dat u straks nergens meer naar om hoeft te kijken. En u profiteert straks van een schoon schip!

Cruiseschip laten reinigen? Zet Chem Dry in!

Wilt u straks ook met uw gasten gaan varen op een geheel gereinigd cruiseschip? Zet dan de professionals van Chem Dry in. Wenst u meer informatie over onze werkwijze? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Bel dan vandaag nog met een van onze specialisten 048 – 1450900 !

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken