skip to Main Content
Plekken Die Vaak Worden Vergeten Tijdens Kantoorschoonmaak

Plekken die vaak worden vergeten tijdens kantoorschoonmaak

Chemdry Wouters reinigt uw hele kantoor zeer grondig

Wanneer u uw kantoor wilt laten schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf, dan mag u er vanuit gaan dat uw kantoor van onder tot boven grondig wordt gereinigd. Helaas zijn er verschillende plekken die wel eens over het hoofd worden gezien. Dit gebeurt niet bij Chemdry Wouters, u weet zeker dat uw kantoor volledig is gereinigd wanneer wij langs zijn geweest. Vindt u het fijn om naast onze schoonmaakservice ook zelf uw kantoor af en toe schoon te maken? Vergeet dan de volgende plekken niet!

Plekken die vaak over het hoofd worden gezien

Denkt u aan het schoonmaken van een kantoor, dan denkt u waarschijnlijk aan stofzuigen, ramen lappen, het toilet poetsen en het poetsen van de bureaus. Er zijn echter wel meer plekken waar het vuil zich ophoopt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • De koelkast
  • De kantoorprinter
  • De vaatwasser
  • Toetsenborden
  • Kranen
  • Het koffiezetapparaat
  • De telefoon

Bij Chemdry Wouters weten wij precies hoe wij al deze plekken weer mooi en fris kunnen krijgen. Zo werkt u niet alleen in een fijnere werkomgeving, het is ook nog beter voor de gezondheid.

Laat uw kantoor professioneel reinigen

Bij Chemdry Wouters zien wij geen vuiltje over het hoofd. Wilt u ons graag inschakelen om uw kantoor grondig te laten reinigen, wilt u meer informatie, of een scherp geprijsde offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via het online formulier hier op de site. U kunt ook bellen naar 0481-450900 of mailen naar info@chemdrywouters.nl. Chemdry Wouters staat voor u klaar om uw kantoor op professionele wijze voor u te reinigen!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken