skip to Main Content
Onze Professionele Gevelreiniging

Onze professionele gevelreiniging

Professionele gevelreiniging door een specialist

Wanneer u een professionele gevelreiniging uit laat voeren aan uw bedrijfspand door de specialist van ChemDry Wouters, zal de gevel er weer prachtig uit komen te zien. Maar hoe werkt zo’n gevelreiniging precies? In dit blog vertellen we er meer over.

Grondige schoonmaak van de gevel

Wanneer u de specialist van ChemDry Wouters inschakelt voor een gevelreiniging, komt de gevel van uw pand er weer prachtig uit te zien. We verwijderen al het vuil van de gevel grondig. Welke methode we gebruiken, verschilt per situatie. Dat is vooral afhankelijk van het type vervuiling. Is er sprake van vervuiling door fabrieken? Witte muuraanslag? Of gaat het om vochtvervuiling als schimmel? Of is er iets heel anders aan de hand? Wij zorgen altijd voor de juiste methode en gaan op een milieuvriendelijke manier aan de slag.

De gevel laten impregneren

Ook kunt u door ons de gevel laten impregneren. Dan brengen we een beveiligende laag aan de gevel aan. Die zorgt ervoor dat aspecten als vuil en vocht zich niet aan de gevel kunnen hechten. De gevel is dan in de toekomst veel makkelijker schoon te krijgen. Dat scheelt tijd, en daarmee ook kosten.

Laat een gevelreiniging aan uw pand uitvoeren

Wilt u door onze specialist een gevelreiniging uit laten voeren, en de gevel eventueel laten impregneren? Neem dan contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0481-450900 of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken