skip to Main Content
Het Onderhouden Van Een Discotheekvloer

Het onderhouden van een discotheekvloer

Een discotheekvloer heeft veel te verduren

Een discotheekvloer heeft veel te verduren. Daarom is het belangrijk dat deze regelmatig goed wordt schoongemaakt. In dit artikel leest u meer over het onderhouden van een discotheekvloer.

Sterke materialen

Een discotheekvloer moet goed tegen een stootje kunnen. Zoals bijvoorbeeld groepen springende mensen, rubberen schoenzolen, schuivend meubilair en gemorste drankjes en etenswaren. Daarom zijn de meeste discotheekvloeren gemaakt van gegoten epoxy, PU of beton, vaak afgewerkt met een epoxy coating. Dit type vloeren is erg sterk, slijtvast en bovendien in vele mogelijke designs af te werken.

Basisonderhoud

Epoxyvloeren kunnen in de basis goed worden schoongehouden met een zachte bezem of swiffer. Nu heeft een discotheekvloer vaak een relatief groot oppervlak, waarmee het met een bezem nogal een klus wordt om deze schoon te houden. Daarom is het in dat geval handig om gebruik te maken van een of boenmachine. Zo kunt u grote oppervlakken gemakkelijk aan en bespaart u een hoop tijd. Als reinigingsmiddel kunt een middel kiezen dat speciaal geschikt is voor uw type vloer en coating. Raadpleeg hiervoor een specialist.

Onderhoud door een specialist

Wilt u graag uw discotheekvloer of dansvloer laten onderhouden door een specialist? Neem dan contact op met ChemDry Wouters. U kunt bij ons terecht voor vele soorten specialistisch schoonmaakwerk voor binnen en buiten. Bel ons of stuur ons een bericht en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken