skip to Main Content
Onderhoud Van Natuursteen Vloer? Zo Pakt U Het Aan!

Onderhoud van natuursteen vloer? Zo pakt u het aan!

Het onderhoud van uw natuurstenen vloer

Heeft u in uw bedrijfspand of kantoor een prachtige natuursteen vloer liggen? Dan wilt u hier inderdaad zo lang mogelijk plezier van hebben. Het is dan wel belangrijk dat u uw vloer op de juiste manier onderhoud. Vloeren van natuursteen kunnen snel slijten door intensief gebruik. Met goed onderhoud zorgt u ervoor dat de vloer er prachtig uit blijft zien. In dit blog van ChemDry Wouters geven wij u meer informatie over hoe u de reiniging kunt aanpakken. Tevens informeren u over professioneel natuursteen laten reinigen.

Het belang van natuursteen onderhoud

De natuurstenen vloer in uw bedrijfspand of kantoor wordt dagelijks intensief gebruikt. Hierdoor kan de vloer snel gaan slijten. Er ontstaan krassen, de vloer wordt dof en het vuil trekt in de poriën. Met het juiste onderhoud kunt u ervoor zorgen dat de vloer in goede conditie blijft. Laat direct een onderhoudsbeurt uitvoeren wanneer er sprake is van vuil, lichte krassen, doffe plekken en verkleuring. Uiteraard is het nog beter om de vloer op reguliere basis te laten onderhouden, zodat u krassen, vuil en doffe plekken kunt voorkomen.

Zelf aan de slag met reinigen

Hoe kunt u uw vloeren het beste onderhouden? Om het vuil te verwijderen kunt u gebruik maken van een chemische reiniging. Kies voor speciale zuurvrije middelen. Deze middelen kunnen echter niet de aanwezige krassen verwijderen. Hiervoor is een machinale reiniging nodig. Heeft het natuursteen een complexe vorm? Dan kunt u er het beste voor kiezen om dit handmatig te reinigen. Na het reinigen raden wij aan de om de vloer te sealen met een sealmiddel. Dit zorgt voor een prachtige glans en beschermt tegen vuil.

Schakel de hulp van een professional in

Er komt behoorlijk wat kijken bij het reinigen en onderhouden van een natuurstenen vloer. Wilt u hier liever niet zelf aan beginnen? Dan kunt u deze klus ook uit handen geven aan een professional zoals ChemDry Wouters. Wij hebben de juiste materialen en middelen in huis om uw vloeren te laten stralen als nooit tevoren. Voor meer informatie of het maken van een afspraak belt u ons via 0481-450900 of mailt u naarinfo@chemdrywouters.nl. Wij maken dan graag een afspraak met u voor het onderhoud van uw natuursteen vloer.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken