skip to Main Content
Nieuwe Bedrijfsleider

Nieuwe Bedrijfsleider

Er zijn ontwikkelingen bij ChemDry Wouters B.V.  Vanaf maart 2019 heeft Ricardo Kobussen de rol als Bedrijfsleider (tijdelijk) op zich genomen bij ChemDry Wouters B.V. Per 1 oktober 2020 heeft Ricardo ervoor gekozen om weer volledig zijn kwaliteiten op de werkvloer in te zetten. Dit zal zijn bij de afdeling Allround Schoonmaak van Schoonmaakorganisatie Wouters B.V. In aanvulling op het team is er een nieuwe Bedrijfsleider aangesteld voor ChemDry Wouters B.V. per 1 oktober a.s. Zijn naam is Ton van Doorn, hij stelt zich graag aan jullie voor.

Mijn naam is Ton van Doorn, 31 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en twee kinderen in Groesbeek. Na het afronden van mijn opleiding Accountmanager Sales ben ik aan de slag gegaan in commerciële functies binnen een aantal organisaties. Na 5 jaar bij Profclean Europe in Schijndel werkzaam te zijn geweest als Accountmanager, heb ik de keuze gemaakt om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Deze nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij ChemDry Wouters B.V.

Per 1 oktober 2020 start ik in de functie van Bedrijfsleider. De uitdaging en veelzijdigheid in deze baan spreekt mij ontzettend aan en ik kijk er dan ook naar uit om mijn rol binnen de organisatie vorm te geven.

In mijn vrije tijd ga ik met mijn gezin leuke dingen ondernemen en zijn we graag onder familie en vrienden. Ook ben ik met regelmaat in de sportschool (Crossfit) te vinden.

Groeten,

Ton van Doorn

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken