skip to Main Content
Meubelreiniging: Zelf Doen Of Laten Doen?

Meubelreiniging: zelf doen of laten doen?

Weer mooie meubels dankzij meubelreiniging

In een woning, bedrijfspand of publieksruimte zullen ongetwijfeld meubels staan. Dat deze meubels vuil worden, is niet te voorkomen. Vooral in ruimtes waar de meubels veel gebruikt worden, is de kans dat ze vies worden groter. Maar geen paniek. Vieze meubels hoeven niet direct vervangen te worden. U krijgt ze met behulp van speciale meubelreiniging zonder al te veel moeite weer schoon. Maar nu is de vraag: kunt u meubelreiniging zelf doen? Of beter laten doen? ChemDry Wouters vertelt u hier graag meer over.

Hoe werkt meubelreiniging?

Voor goede meubelreiniging, zijn speciale middelen en machines nodig. Als eerste stap sproeien we het meubilair in met een neutraal reinigingsmiddel op koolzuurbasis. Dit reinigingsmiddel is speciaal voor meubelstof. Vervolgens zullen we de contactdelen van het meubilair extra behandelen. Het meubilair wordt hierna machinaal gespoeld en gereinigd met een speciaal daarvoor bestemde machine. Heeft u deze middelen en machines niet in huis? En wilt u hier liever geen geld aan uitgeven? Dan kunt u er beter voor kiezen om ChemDry Wouters in te schakelen voor het reinigen van uw meubels. Daarbij bent u ervan verzekerd dat wij het beste resultaat leveren.

Het belang van meubelreiniging

Fris en schoon meubilair is belangrijk. U zorgt hiermee voor een goede uitstraling en ziet er representatief uit. Maar schoon meubilair heeft meer voordelen. Door regelmatig uw meubilair te laten reinigen, wordt de levensduur van de meubels aanzienlijk verlengd. En dat is nog niet alles, want onze koolzuurmethode en de korte droogtijd dragen bij aan een beter binnenmilieu. De aanwas van bacteriën krijgen geen kans. Laat ons daarom minimaal 1 keer per jaar uw meubels reinigen.

Meubels beschermen

Naast meubelreiniging, kunnen wij uw meubels beschermen tegen vocht en vuil. Dit doen wij door meubelstoffen te impregneren. Doordat het impregneermiddel diep in de vezel dringt, zorgt het ervoor dat vocht en vuil niet in het meubel kan intrekken. Hierdoor blijven uw meubels nog langer mooi.

Meer weten over meubelreiniging

ChemDry Wouters zorgt ervoor dat uw meubels er weer uit komen te zien als nieuw. Wij kunnen vlekken en vreemde luchtjes verwijderen met speciale met speciale middelen en machines. Daarom kunt u beter ons inschakelen voor meubelreiniging, dan dit zelf doen. Wij hebben de expertise om meubels goed te onderhouden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van meubelreiniging? Of heeft u vragen die u ons wilt stellen? Laat het ons weten via info@chemdrywouters.nl of bel ons via 0481 450 900. U kunt ook een bericht achterlaten via ons contactformulier.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken