skip to Main Content

Medewerker Allround Schoonmaakonderhoud (38 uur)

Ter versterking en uitbreiding van het team bij Chemdry Wouters zijn wij op zoek naar een Medewerker Allround Schoonmaak (38 uur). Het betreft een vacature voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Allround schoonmaak is geen dag hetzelfde. De ene dag werk je aan een diepte reiniging van houtenvloeren of werk je met en schrob- en zuigmachine om bijvoorbeeld sportzalen schoon te maken. De andere dag ben je werkzaam op een cruiseschip en verzorg je daar de algehele schoonmaak. Daarnaast word je ingezet in de glasbewassing en gevelreiniging. Kortom: een leuke en gevarieerde baan.

Tijdens de werkzaamheden sta jij klanten netjes te woord en zorg jij voor een nette en fijne (werk)omgeving voor klanten. Jij bent als Medewerker Allround Schoonmaak het visitekaartje van Chemdry Wouters en streef je iedere dag weer naar de beste kwaliteit.

Wat wij vragen:

Als Medewerker Allround Schoonmaakonderhoud streef je iedere dag weer naar kwaliteit en ben jij pas tevreden als de klant tevreden is. Wij gaan ervanuit dat jij netjes werkt en graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast kun jij je verantwoordelijkheid nemen en ben je zelfstandig. Verder vragen wij:

  • Je hebt ervaring als Medewerker Allround Schoonmaak. Mocht je niet bekend zijn met alle gevraagde werkzaamheden, dan zijn wij uiteraard bereid om je hierin te begeleiden of te voorzien van een cursus;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Groesbeek, Nijmegen of Wijchen;
  • Je bent in het bezit van een autorijbewijs.

Wat wij jou bieden?

Werken bij Chemdry Wouters betekent werken binnen een familiebedrijf met leuke collega’s. Je komt te werken in een klein team met twee andere collega’s. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer en bieden wij voldoende uitdaging in je werk. Daarnaast bieden wij jou:

  • Een jaarcontract voor 38 uur per week;
  • Een marktconform salaris;
  • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een eindejaarsuitkering als je langer dan 6 maanden bij ons werkt;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling.

Interesse?

Ben jij of ken jij de kandidaat die wij zoeken? Maak dan je interesse snel kenbaar, zodat wij zo snel mogelijk contact met jou kunnen opnemen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen via 024 – 397 6562 en vraag naar Anke Mulders.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken