skip to Main Content
Matrasreiniging

Matrasreiniging

Een goede nachtrust begint met een schoon en fris matras. Hoewel we wel dagelijks schone kleding aantrekken en ons beddengoed verschonen, blijft de matras vaak achter op het gebied van schoonmaak en reiniging. Echter vergeten we vaak wel dat we intensief lichaamscontact met onze matras hebben! Laat uw matras niet achterblijven in uw dagelijkse hygiëne en kies voor de specialistische matrasreiniging van ChemDry Wouters!

Gezonder slapen door professionele matrasreiniging

We staan er niet dagelijks bij stil, maar een vervuild matras kan voor vervelende gezondheidsklachten zorgen. In de loop van de jaren kunnen zich ontelbare bacteriën (waaronder huisstofmijt) verzamelen, die voor astma, allergieën en huidproblemen kunnen zorgen. Ook wordt men meer vatbaar voor virussen. Om dit te voorkomen, zeker als het gaat om bedden die in professionele instellingen worden gebruikt (ziekenhuizen, verzorgingstehuizen), is een grondige matrasreiniging op regelmatige basis noodzakelijk. Voor de specialistische reiniging van matrassen, kunt u ChemDry Wouters inschakelen.

Specialistische matrasreiniging door Chem Dry

Wilt u ook verzekerd zijn van een gezonde nachtrust? Of heeft u een instelling waarvoor u op zoek bent naar een bedrijf dat de matrasreiniging kan verzorgen? Vraag ChemDry Wouters dan gerust om een offerte. Telefonisch contact opnemen? Bel dan: 0481-450900. Wij kijken graag hoe wij u met onze matrasreiniging van dienst kunnen zijn.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken