skip to Main Content

matrasreiniging Arnhem

Wij reinigen uw matras in Arnhem optimaal

Bent u op zoek naar een bedrijf voor matrasreiniging in Arnhem? Maak een afspraak met de specialisten van ChemDry Wouters. Wij verzekeren u van een grondige en uitvoerige matrasreiniging. Wij reinigen met hetzelfde gemak en plezier één matras van een particulier als honderden van een hotel. U kunt ons inschakelen voor een enkele opdracht, maar u kunt ook met ons een periodieke samenwerking aangaan. Wat uw wens ook is, wij komen graag voor een professionele matrasreiniging naar Arnhem!

De specialist in matrasreiniging, regio Arnhem

Wij hebben als reinigingsbedrijf als doel leef- en werkruimtes in onder andere Arnhem zo fris, schoon en hygiënisch mogelijk te maken. Hierbij werken wij uitermate grondig. Wij maken matrassen niet alleen optisch schoon, maar realiseren een ware hygiënische matrasreiniging. In een matras kunnen bacteriën nestelen of ernstige vlekken ontstaan. Schoonmaken met een gewone stofzuiger of standaard wasmiddel voldoet dan niet altijd. Daarom gebruiken wij speciale reinigingsmachines. Deze machine verwijdert moeiteloos de allerkleinste bacteriën en laat ingetrokken vlekken zienderogen verdwijnen. Hiervoor hoeven bovendien geen milieuschadende of ongezonde middelen gebruikt te worden. Uw matras oogt en voelt na onze matrasreiniging weer zo goed als nieuw. Heeft u interesse in onze diensten in Arnhem? Maak direct een afspraak.

Het belang van het reinigen van matrassen

Vaak wordt er pas overwogen een matras professioneel te laten reinigen als er zichtbare vlekken op ontstaan zijn. Wij raden u echter aan dit al veel eerder te doen. Het meeste vuil is namelijk onzichtbaar. Dit vuil is echter niet minder ernstig of vervelend. Ontelbare bacteriën kunnen nare gezondheidsklachten veroorzaken. Denk aan astma, allergieën en huidproblemen. Nou is het al niet fijn als u als particulier deze kwalen op uw eigen matras thuis oploopt, maar als u eigenaar bent van bijvoorbeeld een hotel, Bed&Breakfast, ziekenhuis of verzorgingshuis in Arnhem, dan kan het ernstige schade aanbrengen aan uw imago. Het kan zelfs het einde van uw zaak betekenen! Kies daarom voor de specialistische reiniging van matrassen van ChemDry Wouters.

Neem contact met ons op  Matrasreiniging in Arnhem? Neem contact op!

  Bent u op zoek naar een bedrijf dat vakkundige matrasreiniging voor u kan verzorgen? Schakel dan nu ChemDry Wouters in. Bel naar telefoonnummer 0481 450 900, stuur een mail naar e-mailadres info@chemdrywouters.nl of vul ons online contactformulier in. Wij komen graag naar u toe voor een uitvoerige matrasreiniging in Arnhem.

  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken