skip to Main Content
Maatregelen Treffen Om Brand Te Voorkomen

Maatregelen treffen om brand te voorkomen

Een brand voorkomen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Denk aan een sigarettenpeuk die valt op brandbaar materiaal zoals uw gordijnen, en er kan binnen een mum van tijd een grote brand ontstaan. De gevolgen zijn vaak ingrijpend en niet te overzien. U als ondernemer heeft deze gebeurtenissen niet altijd in hand. Toch bent u verantwoordelijk voor de gevolgen. U kunt maar beter voorkomen dan genezen. Laat uw stoffen daarom brandvertragend impregneren door ChemDry Wouters.

Brandvertragend impregneren door ChemDry Wouters

Wilt u voorkomen dat u te maken krijgt met een brand? Dan is het verstandig om maatregelen te nemen. Het brandvertragend impregneren van de stoffen in uw pand is een van de manieren. ChemDry Wouters is gecertificeerd om deze klus voor u uit te voeren. Door gebruik te maken van brandvertragende middelen, zorgen wij ervoor dat de stoffen in uw pand minder snel vlam vatten. Wilt u meer te weten komen over de middelen die wij gebruiken tijdens het impregneren? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u onze specialisten vandaag nog inschakelen voor het brandvertragend impregneren van de stoffen in uw pand? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Benader ons dan via 0481-50900. Mailen kan ook via info@chemdrywouters.nl of u vult het online contactformulier op onze website in.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken