skip to Main Content
Linoleum Schoonmaken Behoeft Extra Aandacht

Linoleum schoonmaken behoeft extra aandacht

Bent u in het bezit van een vloer van linoleum? Erg verstandig. Dit materiaal draagt zeer hygiënische eigenschappen, is in talloze designs en kleuren te bestellen en is eenvoudig te reinigen. Maar vergis u niet. Ondanks dat het reinigen eenvoudiger is dan bijvoorbeeld het schoonmaken van een houten vloer vol knoesten en nerven, behoeft het zeker de nodige aandacht. De specialisten van ChemDry Wouters weten gelukkig precies hoe zij linoleum moeten schoonmaken.

Wat is linoleum eigenlijk?

Linoleum is een slijtvaste vloerbedekking. Dit natuurproduct heeft als voornaamste bestanddeel lijnzaadolie. Als aanvulling daarop kan kurk of houtmeel gekozen worden. Kurk maakt linoleum wat meer verend. Op de rug van een linoleumvloer wordt hars aangebracht. Vanwege deze natuurlijke samenstelling mogen er geen agressieve schoonmaakmiddelen op gebruikt worden. Laat uw vloeren daarom schoonmaken door de ervaren deskundigen van Chem Dry.

Wanneer mogen wij uw linoleum schoonmaken?

U begrijpt, het schoonmaken van een linoleumvloer is niet iets dat u zomaar zelf moet doen. Wilt u de kwaliteit van uw vloer optimaal houden? Schakel dan ChemDry Wouters in. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel naar telefoonnummer 0481-450900. Wij hebben de juiste kennis, ervaring en materialen tot onze beschikking om uw linoleum te kunnen schoonmaken.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken