skip to Main Content
Laat Het Tapijt Van Uw Kantoor Reinigen En Ga Fris Het Nieuwe Jaar In!

Laat het tapijt van uw kantoor reinigen en ga fris het nieuwe jaar in!

Zorg ervoor dat uw kantoor schoon is in het nieuwe jaar

Tapijt is sfeervol, comfortabel en representatief. Het kan daarnaast bijna overal toegepast worden en het is praktisch. U heeft ook een ruime keuze uit tapijt, want tapijt is beschikbaar in vele soorten en kleuren. Echter heeft tapijt eens in de zoveel tijd onderhoud nodig. Het is dan ook belangrijk dat dit onderhoud door een professional wordt uitgevoerd. Want verkeerd onderhoud leidt tot slijtage en een lelijk tapijt. Ga ook het nieuwe jaar “fris” in en laat uw tapijt reinigen door ChemDry Wouters. Dit gebeurt professioneel en op de juiste wijze.

Een beter binnenmilieu

Wanneer u uw tapijt laat reinigen door de professionals van Chem-Dry, draagt dit bij aan een beter binnenmilieu. Dit wordt steeds belangrijker, omdat de gevoeligheid voor allergische stoffen toeneemt. Alleen stofzuigen is niet voldoende om deze problemen te voorkomen. Dit is namelijk afhankelijk van de reinigingsmethode die ingezet wordt.

Laat uw tapijt reinigen door ChemDry Wouters

Wilt u het nieuwe jaar ook goed beginnen? Laat uw tapijt dan reinigen door de specialisten van ChemDry Wouters. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op door te bellen naar 0481-50900. Of stuur een mail naar info@chemdrywouters.nl. Wij zorgen ervoor dat schoon ook echt schoon is!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken