skip to Main Content

ChemDry Wouters geeft bacteriën geen kans!

Het periodiek en grondig schoonmaken van uw bedrijfspand is natuurlijk een uiterst belangrijke zaak. Niet alleen laat een schoon bedrijfspand een goede indruk achter op uw klanten en relaties, maar het draagt ook nog eens bij aan een fijn binnenmilieu en een gezonde werkomgeving voor uw werknemers. Daarom zet ChemDry Wouters graag zijn reinigingsexpertise in voor het schoonmaken van uw bedrijfspand, zodat uw pand er ten alle tijden spik en span uitziet en u en uw werknemers genieten van een optimale hygiëne! Als het gaat om het schoonmaken van uw bedrijfspand, is ons bedrijf trots op de kwaliteit en de veelzijdigheid die het levert. Wij regelen alles voor u. Of het nou gaat om vloer- en tapijtreiniging, meubelreiniging, de reiniging van uw zonnepanelen, sanitaire ruimtes of het impregneren van uw buitenmuur, wij nemen het allemaal voor u uit handen tegen een aantrekkelijk tarief. Tevens zorgen wij voor wij aan de slag gaan voor een professioneel opgezet contract, gebaseerd op uw behoeften. Neem dus gauw contact met ons op!

Waarom zou u ChemDry Wouters inschakelen?

Uw vraagt zich wellicht het volgende af: waarom zou ik ChemDry Wouters inschakelen voor het schoonmaken van mijn bedrijfspand? Is de dagelijkse schoonmaak niet genoeg?
Sta ons toe uw vraag te beantwoorden met een andere vraag: beschikken uw schoonmakers over de speciale reinigingsapparatuur om een dieptereiniging van uw sanitaire ruimtes uit te voeren en urinekristallen te verwijderen uit de voegen tussen uw tegels? Kunnen zij voor u uw vloeren impregneren, zodat deze na een schoonmaak mooi schoon blijven en bestand zijn tegen vocht? Wij kunnen dit alles voor u doen en meer. Met andere woorden: voor het grondig schoonmaken van uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres!

Diensten

Wij zijn een zeer veelzijdig en professioneel reinigingsbedrijf en kunnen alles dat bij het schoonmaken van uw bedrijfspand komt kijken voor u regelen. Wij bieden u onder andere de volgende reinigingsdiensten:

  • Tapijtreiniging
  • Reiniging van diverse soorten vloeren
  • Meubelreiniging
  • Gevelreiniging
  • Brandvertraging
  • Reiniging zonnepanelen
  • Reiniging van uw sanitaire ruimtes
  • Het impregneren van uw vloeren

Bedrijfspand laten reinigen? Neem contact met ons op!

Neem voor meer informatie, het volledige overzicht van al onze diensten en een persoonlijk advies gauw contact met ons op via 0481-450900 of info@chemdrywouters.nl. Wij weten dat het vinden van een goede balans tussen een efficiënte service, effectief schoonmaakprogramma en een minimale verstoring van uw werkzaamheden een hele opgave kan zijn. Gelukkig helpen wij u graag deze moeilijke balans te vinden tegen een aantrekkelijk tarief!

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken