skip to Main Content
Kauwgom Verwijderen

Kauwgom verwijderen

Kauwgom op scholen

Leerlingen op scholen ontdoen zichzelf van kauwgom op manieren die voor veel mensen en leraren tot ergernis lijden. Ondanks veel inspanningen blijven scholieren ruimtes vervuilen met kauwgom. Zo vinden veel leraren kauwgom onder stoelen, op de vloer en aan de wanden. Zo komen ze overal kauwgom tegen. Maar ook in het straatbeeld komt dit terug. Heeft u al eens een keer kauwgom onder uw schoen gehad? Dan begrijpt u tot welke irritatie dit kan lijden. Maar de vraag is, wie gaat dit verwijderen?

Laat ons kauwgom verwijderen

Het verwijderen van deze viezigheid is niet aan iedereen besteed. U kunt er dan ook voor kiezen om de specialisten van ChemDry Wouters in te schakelen om kauwgom te verwijderen. Wij zorgen ervoor dat al uw ruimtes weer schoon zijn en dat alle kauwgom verwijderd is. Kortom, als u het niet kunt voorkomen, kunnen wij het wel verwijderen.

Meer dan kauwgom verwijderen

Als u ons bedrijf inschakelt om op uw locatie kauwgom te verwijderen, kunnen we ook bespreken wat wij nog meer voor u kunnen reinigen. Benader ons dan ook voor een vrijblijvend en informatief gesprek. Dit kunt u doen door te bellen naar 0481-450900 of mail naar

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken