skip to Main Content
Kantoorschoonmaak Tips

Kantoorschoonmaak tips

Kantoorschoonmaak: wat kunt u zelf doen?

Het is natuurlijk een absolute must om uw kantoorpand periodiek te laten schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf als ChemDry Wouters, maar wat kunnen u en uw werknemers zelf doen om het kantoor schoon en hygiënisch te houden? We geven u een aantal tips voor de kantoorschoonmaak.

Houd werkplekken schoon!

Als we u zouden vragen om de smerigste plekken op kantoor aan te wijzen zou u waarschijnlijk de wc-bril of de prullenbak aanwijzen. maar heeft u wel eens gedacht aan toetsenborden of contactoppervlak zoals bureau’s? De computer trekt enorm veel bacteriën aan. Zorg er dus ook voor dat er genoeg schoonmaakdoekjes en schoonmaakmiddelen aanwezig zijn op kantoor, en wijs werknemers erop dat ze regelmatig hun werkplek schoonmaken. Ook is het van belang dat u en uw werknemers hun handen regelmatig goed wassen. Daarmee blijven de oppervlakken schoner.

Reinig de vloer grondig

Zorg er ook voor dat de vloer netjes is. Stofzuig en/of dweil regelmatig, zo houdt u het stof en vuil op uw vloer binnen de perken en blijft het binnenklimaat prettig voor uw werknemers. Laat ook periodiek de vloer grondig reinigen, daarmee wordt slijtage ook nog eens vertraagd en gaat uw vloer dus langer mee!

Neem contact met ons op

Ook wanneer u en uw werknemers het kantoorpand zo schoon mogelijk houden is het belangrijk om het pand periodiek grondig te laten reinigen. Neem daarvoor contact met ons op. U kunt het contactformulier op de website invullen, mailen naar info@chemdrywouters.nl of ons telefonisch bereiken op 0481-450900.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken