skip to Main Content
Kantoor Schoonmaken: Zelf Doen Of Uitbesteden?

Kantoor schoonmaken: zelf doen of uitbesteden?

Schoonmaken op kantoor

Uw kantoor is het visitekaartje van het bedrijf. Dit moet er natuurlijk wel verzorgd uitzien. Daarnaast is een schone werkomgeving ook fijn voor uzelf en voor uw werknemers. U kunt ervoor kiezen om het kantoor zelf schoon te houden. Kleinere bedrijven of startende ondernemers kiezen regelmatig voor deze optie. Maar u kunt deze klus ook heel eenvoudig uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij wegen de voor- en nadelen tegen elkaar af.

Hoeveel tijd bent u kwijt?

Een groot kantoorpand schoonmaken is veel meer werk dan het schoonmaken van een kleine kantoorruimte. Logisch natuurlijk! Grote bedrijven kiezen hierdoor vrijwel altijd voor het uitbesteden van de schoonmaakwerkzaamheden. Bij kleine ruimtes moet u zich afvragen hoeveel tijd het kost om alle taken uit te voeren. Deze tijd kunt u niet besteden aan uw eigenlijke opdrachten.

Wat is goedkoper?

Zelf schoonmaken lijkt goedkoper, maar is dat ook zo? De tijd die het kost om schoon te maken, kunt u niet besteden aan uw eigen werk. Hierdoor loopt u op jaarbasis misschien zelfs wel meer inkomsten mis, dan de kosten van het huren van een schoonmaker. Zoek dus goed uit wat voor u de voordeligste optie is.

Een professional weet wat hij doet

Wilt u dat uw werkplek altijd hygiënisch schoon en fris is? Dan moet u het schoonmaken uitbesteden. Kies voor het beste resultaat voor de professionals van ChemDry Wouters. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of neem contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0481-450900 en per mail via info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken