skip to Main Content

ChemDry Wouters – Kantoor schoonmaak in Nijmegen

ChemDry Wouters is uw aangewezen professional voor kantoor schoonmaak in Nijmegen. We staan klaar voor zowel kantoorschoonmaak als onderhoud aan kantoorpanden. We begrijpen als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf maar al te goed dat u geen tijd kwijt wilt zijn aan de schoonmaak van uw kantoorpand. Deze tijd besteedt u natuurlijk liever aan uw core-business. Laat kantoor schoonmaak in Nijmegen daarom over aan een professioneel schoonmaakbedrijf, laat het dus over aan ChemDry Wouters. We zorgen ervoor dat uw kantoor er schoon en verzorgd uitziet. Daarnaast houden we uw kantoor ook hygiënisch en verantwoord om in te werken. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van kantoor schoonmaak in Nijmegen? Lees dan snel verder wat we allemaal voor u doen of neem vandaag nog contact met ons op.

Voordelen van ChemDry Wouters

Als u kiest voor kantoor schoonmaak in Nijmegen, kiest u sowieso al voor veel voordelen. U bent zelf immers geen tijd meer kwijt aan het stoffen en boenen van werkplekken en het stofzuigen en dweilen van vloeren. Hierdoor houdt u weer veel tijd en energie over die u aan uw bedrijf kunt besteden. Als u kiest voor kantoor schoonmaak in Nijmegen door ons, krijgt u er zelfs nog wat voordelen bij. Met ons bent u verzekerd van het volgende:

 • Altijd deskundig advies
 • Scherpe prijzen
 • Uitsluitende gebruik van milieuvriendelijke producten
 • Een schoonmaakbedrijf dat veel kennis in huis heeft
 • Een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf

Tapijt- en meubelreiniging

Als er één soort vloerbedekking is die in veel kantoorpanden terug te vinden is, dan is het wel tapijt. Tapijt komt dan ook al snel tegemoet aan diverse wensen en eisen binnen kantoorpanden. Vooral donkere kleuren tapijten gaan lang mee en zorgen ervoor dat vuil moeilijk zichtbaar erop is. Het vuil is er echter wel degelijk. Daarom staan we binnen de kantoorschoonmaak in Nijmegen klaar voor tapijtreiniging. Daarnaast doen we ook meubelreiniging voor u. Meubels in kantoorpanden worden relatief snel vuil. Wij zorgen er met kantoor schoonmaak voor dat uw meubels weer fris zijn en netjes eruit zien.

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Specialistische vloerreiniging

Als het op kantoor schoonmaak aankomt doen we voor u in Nijmegen ook aan specialistische vloerreiniging. Wat voor een soort vloer u ook heeft in uw kantoorpand, deze krijgt altijd een boel te verduren. Met onze kantoor schoonmaak en onze vloerreiniging, houden uw vloer schoon en zorgen we dat deze lang meegaat. We reinigen de volgende soorten vloeren:

 • Houten vloeren
 • Siergrindvloeren
 • Marmoleum vloeren
 • Pvc vloeren
 • Natuursteen vloeren
 • Sanitair vloeren
 • Sportvloeren

Gevelreiniging

Gevelreiniging is essentieel om de uitstraling van uw kantoorpand in Nijmegen goed te houden. De gevel vervuilt namelijk dusdanig langzaam dat het vaak niet opvalt, maar hij vervuilt wel degelijk. Dit komt voornamelijk door weersinvloeden en door vuil dat van het verkeer afkomt. Met professionele gevelreiniging van ChemDry Wouters maken we uw kantoorpand weer fris en representatief. Ook dát is ons stukje kantoor schoonmaak in Nijmegen.

Brandvertragend impregneren

Kantoor schoonmaak in Nijmegen is er niet alleen maar voor hygiëne en voor uitstraling, het is er ook voor veiligheid en verantwoordelijkheid. Bij ons schoonmaakwerkzaamheden kunnen we uw meubels en textiel ook direct brandvertragend impregneren. Zo zorgen we ervoor dat u aanzienlijk minder schade lijdt aan uw kantoorpand in het geval van brand. U bent als ondernemer namelijk vaak verantwoordelijk voor de gevolgen van brand en andere ongevallen. Naast kantoor schoonmaak zijn we gecertificeerd in het brandvertragend maken van stoffen in Nijmegen.

Specialistische schoonmaak

Naast de standaard kantoor schoonmaak zoals dweilen en stofzuigen, staan we ook klaar voor specialistische schoonmaak voor uw kantoor in Nijmegen. Zo doen we de schoonmaak en specialistische reiniging van onder andere:

 • Alle soorten harde vloeren
 • Marmer
 • Graffiti
 • Waterschade
 • Sanitaire vloeren
 • Straten en terrassen

Tot slot verwijderen we ook kauwgom van oppervlaktes en staan we klaar met een calamiteitenservice. We doen dus alles voor u op het gebied van kantoor schoonmaak in Nijmegen. Zowel periodiek als eenmalig

Maak direct een afspraak

Wilt u een ervaren professional voor eenmalige of periodieke kantoor schoonmaak in Nijmegen? Neem dan vandaag nog contact op met ChemDry Wouters voor een offerte op maat. Of maak direct een afspraak. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@chemdrywouters.nl. Of neem telefonisch contact met ons op door te bellen 0481-450900. De schoonmaakspecialisten van ChemDry Wouters staat klaar voor kantoor schoonmaak in Nijmegen.

Neem contact met ons op  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken