skip to Main Content

Het impregneren van een buitenmuur

Wilt u doorslaand vocht vermijden door uw buitenmuur te impregneren? Een succesvolle behandeling hiertegen vergt specifieke kennis in combinatie met de juiste apparatuur en producten. ChemDry Wouters kent als geen ander de kneepjes van het impregneren. We zorgen ervoor dat uw muren in optimale conditie blijven, waardoor vocht en verontreiniging geen kans krijgen.

Duurzame vochtbescherming

Het doorslaan van regen veroorzaakt dikwijls vochtophoping in de spouwmuur, die vervolgens de binnenmuur aantast. Door het impregneren van de buitenmuur ontstaat er een waterafstotende beschermlaag. Het vocht kan niet in de muur trekken en het impregneermiddel zorgt ervoor dat uw gevels gegarandeerd 8 tot 10 jaar beschermd zijn tegen vocht en vuil. Het impregneren van de buitenmuur verhoogt bovendien de isolatiewaarde van de gevels, waardoor uw stookkosten aanzienlijk verminderen.

Partner in impregneren en én reinigen

ChemDry Wouters is uw partner in specialistische reiniging. Wij zijn ISO 9001-gecertificeerd en bieden duurzame producten en diensten. Bij ons kunt u behalve voor het impregneren en reinigen van uw muren ook terecht voor:

 • Graffitiverwijdering
 • Glasbewassing
 • Reiniging van harde vloeren
 • Tapijt- en meubelreiniging

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het impregneren van een buitenmuur, over impregneren in het algemeen of over iets anders? Neem dan gerust contact op. We horen graag van u.

Neem contact met ons op  Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

  Back To Top
  Bel ons
  Mail ons
  Afspraak maken