skip to Main Content
Hygiëne Tips Voor Scholen

Hygiëne tips voor scholen

Zo zorgt u voor een hygiënische school

Vanwege het coronavirus is het dit jaar natuurlijk extra belangrijk dat onze scholen goed worden schoongemaakt om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. In dit blog geven we u graag een aantal handige tips om de hygiëne op scholen te verbeteren. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij de reiniging en desinfectie van uw schoolgebouw? Dan komen de specialisten van Chemdry Wouters graag bij u langs om u dit uit handen te nemen.

Stel een schoonmaakplan op

Door het opstellen van een schoonmaakplan kunt u gemakkelijk vastleggen wat er schoongemaakt moet worden en op welke manier. Ook de frequentie van de schoonmaakwerkzaamheden en wie deze werkzaamheden gaat uitvoeren kunt u in dit plan vastleggen. Uiteraard is het wel belangrijk dat dit schoonmaakplan ook daadwerkelijk nageleefd wordt. Vergeet ook vooral de meest gebruikte voorwerpen in een ruimte niet te desinfecteren zoals lichtknoppen, deurklinken en kranen.

Chemdry Wouters zorgt voor een hygiënische school

Wanneer u zeker wilt zijn dat uw school een veilige, schone leeromgeving is voor uw leerlingen en personeel, dan kunt u het best schoonmaakbedrijf Chemdry Wouters inschakelen. Neem gerust contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u doen door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook bellen via 0481-450900 of een mail sturen naar info@chemdrywouters.nl.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken