skip to Main Content
Houdt Uw Pand Mooi Met Gevelreiniging

Houdt uw pand mooi met gevelreiniging

Betere uitstraling door een schone gevel

Een schone gevel van uw kantoorpand biedt bij binnenkomst van uw gasten altijd goede eerste indruk. We hebben het namelijk niet door, maar door regen, sneeuw, bladeren die van de bomen komen, vogelpoep en uitlaatgassen worden onze gevels steeds grauwer, vuiler en donkerder. Door de gevelreiniging van Chem-Dry is dit gelukkig verleden tijd. Uw gevel kan weer stralen en uw pand geeft meteen een frisse, professionele indruk. Wel zo prettig nu het weer beter wordt en vuile plekken direct beter zichtbaar zijn.

Impregneren van uw gevel

Gevelreiniging gaat echter over meer dan alleen het reinigen van uw gevel en het zorgen voor een goede eerste indruk. Als uw gevel bestaat uit lichte stenen is het ook zeer belangrijk dat u uw gevel laat reinigen en vooral ook impregneren. Lichte stenen staan er namelijk om bekend dat er vocht in de muren kan trekken. Door uw gevel te impregneren ontstaat er een beschermlaag op uw buitenmuur die waterafstotend is en tot wel 10 jaar houdt! Twijfel dus niet langer en neem direct contact op met Chem-Dry om uw gevelreiniging vandaag nog in te plannen!

Neem contact op voor uw gevelreiniging

Wilt u uw gevel laten reinigen? Voor een specialistische reiniging van uw gevel neemt u contact op met ChemDry Wouters! Wij zorgen ervoor dat uw gevel schoon en waterafstotend is, zodat u er lang van kunt genieten! Direct een afspraak inplannen of liever toch eerst meer informatie gehad over de mogelijkheden van gevelreiniging bij uw pand? Neemt u contact met ons op door te bellen naar 0481-450900 of ons te mailen via info@chemdrywouters.nl. Dan zorgen wij van ChemDry Wouters dat uw gevelreiniging vlekkeloos verloopt.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken