skip to Main Content
Hoe Vies Is Uw Vloer Echt?

Hoe vies is uw vloer echt?

Laat uw sanitaire vloer reinigen

Als eigenaar van een kantoor, evenementenhal, instelling of school heeft u in uw pand diverse sanitaire voorzieningen. Voor de hygiëne is het belangrijk dat u deze ruimtes regelmatig schoon laat maken. Zo voorkomt u de ontwikkeling en verspreiding van bacteriën. U wilt immers niet dat ziektes zich verspreiden of dat uw pand de naam krijgt dat het er vies is. U wilt niet weten hoe vies bijvoorbeeld uw sanitaire vloeren echt zijn. Laat daarom een professioneel bedrijf als ChemDry Wouters langskomen om een dieptereiniging uit te voeren.

Hoe vies is uw vloer?

Bij het schoonmaken van sanitaire ruimtes worden moeilijk bereikbare plekken vaak overgeslagen. Na verloop van tijd hopen vuil, kalk en urinekristallen zich op. Zo wordt de ruimte steeds viezer. Deze gaat stinken en oogt onfris. Bovendien ontwikkelen en verspreiden bacteriën zich. Denkt u alleen al aan het doorspoelen van het toilet. Tijdens deze handeling belandt het grootste deel hiervan op de toiletbril om op de sanitaire vloer rondom het toilet. De rest van de micro-organismen is zo klein, dat ze bij het opspatten van het water meerdere uren in de lucht blijven hangen. Deze bacteriën verspreiden zich tot wel zes meter van het toilet. Binnen een minuut nemen ze dus de hele ruimte in. Ze kunnen ook nog eens een aantal weken overleven in de vochtige omgeving van de toiletpot. Het is daarom belangrijk dat u uw sanitair en sanitaire vloer professioneel schoon laat maken.

Dieptereiniging sanitair

Om uw sanitair echt goed schoon te krijgen, is dieptereiniging vereist. Voor de dieptereiniging van uw sanitair maakt ChemDry Wouters gebruik van een speciale reinigingsmachine. Hiermee maken we alle kranen, wastafels, urinoirs, vloertegels en wandtegels grondig schoon. Ook op de moeilijk bereikbare plekken worden vuil, kalk en urinekristallen verwijderd. Na de schoonmaak is uw sanitaire ruimte weer schoon en fris.

Voordelen ChemDry Wouters

Uw vieze sanitair en sanitaire vloeren laat u reinigen bij ChemDry Wouters. U kunt ons eenmalig inhuren of een onderhoudscontract bij ons afsluiten. Onze vakmensen zijn ervaren en werken efficiënt. Wanneer u voor ons kiest, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Specialistische reiniging
  • Minimale verstoring
  • Persoonlijk advies
  • Veilig voor mens en dier
  • Jarenlange kennis en ervaring

Neem contact op met ChemDry Wouters

Hoe vies is uw vloer echt? Na het lezen van dit blog heeft u vast wel een idee gekregen en weet u hoe belangrijk het is uw sanitair en sanitaire vloeren te laten reinigen. Laat daarom de specialisten van ChemDry Wouters vandaag nog langskomen voor een dieptereiniging. Maak direct een afspraak of sluit een onderhoudscontract met ons af. Bel hiervoor naar 0481-450900, stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl of vul het contactformulier op de website in.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken