skip to Main Content
Hoe Verwijder Ik Vieze Geuren

Hoe verwijder ik vieze geuren

Hoe verwijder ik vieze geuren?

We willen toch allemaal een schoon en fris huis? Hoe schoon u uw huis ook houdt, vieze geuren kunnen altijd onverwachts opduiken. Wellicht heeft iemand stinkschoenen of is het eten bedorven. Wat het ook is, vieze geuren kunnen lang blijven hangen. Daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Maar hoe kunt u die vieze geuren verwijderen? ChemDry Wouters geeft u een aantal eenvoudige methodes om van stank in huis af te komen.

Vieze geuren verwijderen met een citroen

De citroen is een onmisbare bondgenoot in uw strijd tegen vieze geuren. Snijd een citroen doormidden en haal het vruchtvlees eruit. U houdt nu alleen de lege schil over. Leeg de schil van de pul en vul het met zout. Het zout zal geuren absorberen, terwijl de citroenschil zorgt voor een aangename geur.

Geuren neutraliseren met kattenbakvulling

Wat ook goed werkt tegen vieze geuren, is kattenbakvulling. Met kattenbakvulling kunt u nare geuren neutraliseren. De korrels zijn namelijk niet alleen in staat om vocht te absorberen, maar ook geuren. Neem een paar oude sokken en vul deze met kattenbakvulling. Vervolgens legt u de sokken neer op de plekken waar het stinkt. U zult merken dat u binnen een mum van tijd van die vieze geur af bent!

Hulp van schoonmaakbedrijf ChemDry Wouters

Helpen de citroen en de kattenbakvulling u niet van de stank af? ChemDry Wouters kan u ook helpen vieze geuren te verwijderen. We zorgen ervoor dat uw interieur schoon wordt en blijft. Als ervaren schoonmaakbedrijf zijn wij dé expert in specialistische reiniging. We helpen u graag uw woning grondig en efficiënt te reinigen, zodat u geen last meer heeft van onaangename geuren. Door gebruik te maken van de nieuwste reinigingstechnieken en beste reinigingsmiddelen, is uw huis in een oogwenk weer brandschoon. Wij zijn onder andere in te zetten voor:

Wilt u ook de voordelen van onze deskundigheid ervaren? Schakel ons in om de vieze geuren te verwijderen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u weten hoe wij vieze geuren verwijderen? Of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem bij vragen gerust contact met ons op. Bel naar 0481 450 900 of stuur ons een bericht via info@chemdrywouters.nl voor meer informatie. U kunt ook ons contactformulier invullen op de website.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken