skip to Main Content
Hoe Reinigen Wij Een Houten Vloer?

Hoe reinigen wij een houten vloer?

Laat uw houten vloer specialistisch reinigen

Wilt u uw houten vloer laten reinigen? De specialisten van ChemDry Wouters gebruiken hier de juiste methoden voor. Ook beschikken ze over de beste en nieuwste middelen. Wij zijn bekend met verschillende houtsoorten. Zo zijn er massieve houten vloeren (van meer dan 6 mm dik) en vloeren van gelaagd hout. Bij laatstgenoemde vloeren bestaat de toplaag uit een edele houtsoort. Lees verder als u uw houten vloer wilt laten reinigen.

Zo reinigen wij een houten vloer

Om houten vloeren in optimale kwaliteit te brengen en te houden, worden ze vaak voorzien van een impregneermiddel, een lak of worden ze afgewerkt met olie. Zeker voor houten vloeren die veelvuldig gebruikt worden, is het van belang dat deze impregneer- of laklaag voldoende bijgewerkt wordt. Door te impregneren is de houten vloer beter beschermd tegen vuil en water. Daarnaast vergemakkelijkt een impregneerlaag de dagelijkse schoonmaak van de vloer. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het reinigen en impregneren van vloeren van hout. Schakel ons direct in!

Laat ons uw houten vloer reinigen

Wilt u uw houten vloer vakkundig laten reinigen? Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan. Heeft u vragen over uw vloer, de houtsoort of onze werkwijze? Bel naar 0481-450900 of stuur een e-mail naar info@chemdrywouters.nl. Wij komen graag uw houten vloer reinigen.

Back To Top
Bel ons
Mail ons
Afspraak maken