skip to Main Content
Gymzaal Reiniging

Gymzaal reiniging

vloer-impregneren

Waarom is gymzaal reiniging belangrijk?

De tijd van online les is voorbij en kinderen gaan weer massaal naar school om hun lessen te volgen, ook de gymles. Daarnaast mogen we ook weer binnen sporten, dus de sportvloeren krijgen veel te verduren. Om de sportvloer in optimale staat te houden, is goed onderhoud noodzakelijk. Zelfs wanneer u een sportvloer heeft van hoge kwaliteit. ChemDry is gespecialiseerd in gymzaal reiniging. Wilt u meer weten over het belang hiervan? Wij vertellen u meer!

Lange levensduur van de sportvloer

U wilt natuurlijk dat de sportvloer in uw gymzaal zo lang mogelijk meegaat. Om dit te realiseren moet u de vloer regelmatig laten reinigen. De sportvloer wordt namelijk zeer intensief gebruikt. Regelmatige reiniging is goed voor de vloer. U verhoogt er de levensduur van de sportvloer mee.

Verbeterde sportprestaties

Een goede gymzaal reiniging is niet alleen goed voor de sportvloer zelf. Ook de sporters die van de vloer gebruik maken profiteren hiervan. Wanneer de sportvloer in goede staat verkeert, kunnen sporters betere prestaties leveren. Een win-winsituatie dus!

Persoonlijk advies? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u weten wat de mogelijkheden van onze gymzaal reiniging zijn? Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Stuur ons een mail via of bel naar 0481-450900. U kunt uw vragen over gymzaal reiniging ook stellen via ons contactformulier op de website.

Neem contact met ons op    Back To Top
    Bel ons
    Mail ons
    Afspraak maken